1 yıllık iphone 11 pil sağlığı %89 normal mi?

iphone 11 kullanıyorum. alalı tam 1 yıl olmuş. pil sağlığı %89 olmuş, ve çok çabuk bitmeye başladı pili. bu durum normal mi sizce? bir de sürekli düşük pil gücünde kullansam bir sıkıntı yaratır mı?

1. Sacmalik. 10 bin lira para ver sarji bok gibi olsun. Tum iphone kullanicilari elinde sarj aletiyle geziyo lan nedenbu kadarcpahali bu o zaman

2 mayıs 2022 01:39

2. suslu aslinda normal degil ama iphone 11 icin normal. cevremde iphone 11'i olan herkesin boyle asagi yukari, seninkinden azini da gordum. surekli dusuk pil gucuyle kullanmayi ben de arastirmistim ve sorun olmaz diye okumustum, islemciyi mi ne yavaslatiyormus galiba yani bi zarari olmaz ama telefondan hiz bakimindan tam verimi alamazmissin sanirim. yine de emin degilim sen de bi arastir. ben 20-80 e gore sarj ediyorum ve ondan daha onemlisi asla ve asla sarjdayken oynamiyorum eger bunlara dikkat etmiyorsan mutlaka et. 20-80 olayini bosver hadi ama sarjda oynamanin en cok zarar veren seylerden biri oldugu kesin ona mutlaka dikkat et. iphone bataryalari 3 sene icinde falan servislik duzeye gelecek sekilde oluyor zaten genelde.

2 mayıs 2022 07:44

3. Benim 87 olmuş alalı 1yıl 3ay oldu aşağı yukarı. Boş vaktim çok elimden düşmüyor bana normal geldi bilemedim. Keşke düşmese tabi de

2 mayıs 2022 09:03

4. Normal değil. Bu konuda rekor bende sanırım 2017 Kasım ayında aldığım iPhone 6’nın pil sağlığı %84 şu an.

2 mayıs 2022 10:05

5. Normal aşko, eski modellerin pilleri daha uzun süre gidiyor ama 11 ve 12'lerde böyle bir sıkıntı var. Benim de 11 pro var, 16 ay oldu ve 89. Arkadaşımınki 15 aylık 12, onunki de 91 mi neydi. Ki ben sosyal medya kullanmayan biriyim. En çok süslü sözlüğe giriyorum. Pil sağlığından ziyade beni rahatsız eden şarjın çok çabuk bitmesi. Günde iki kere şarj etmek durumunda kalıyorum.

2 mayıs 2022 11:11

6. Şarjda ya çok bırakıyorsunuz ya da sürekli tam kapasite dolduruyorsunuz bence bunlara dikkat edin

2 mayıs 2022 11:12

7. Benimkinin pil sağlığı hızla düştü şu an 85 ama tam şarjla 1 gün kullanabiliyorum telefonu. Erkek arkadaşımın telefonu 6 galiba onunki de 85 civarı sürekli şarjda. ben o yüzdeye çok takılmamakta başladım bu yüzden. En kötü gider değişim yaparım bataryayı

2 mayıs 2022 11:48

8. Benim yeni telefonum 3. Gün %97 ye düşmüştü sonra arkadasım cok takılma onların bi kesinliği yok önemli olan ne kadar dayandığı demişti sonra 6. Ayda felan 89a düşmüştü %90 larda gösteren arkadasımdan iyi dayanıyordu

2 mayıs 2022 23:11

9. Bende iPhone 13 var alalı tam 2 yıl oldu pil sağlığı %88 ki çok dikkat etmiyorum şarj süresine. Şarja Tak çıkar bile yaptığım oluyor arada. Tiktok kamerasıyla video çekerken su gibi gidiyor o yüzden tiktok uygulamasının acayip şarj yediğini düşünüyorum onun dışında 1 gün gidiyor şarjı

28 ekim 2024 16:43