100 kiloyum ama 60 kilo ruhunda biriyim, çok uzun zamandır sevgilim olmuyor. sizce 100 kiloda sevgilimin olamayacağını kabullenmeli miyim?

1. 60 kilo ruhunda olmak ne demek?

20 eylül 2020 22:25

2. kendimi iyi, güzel ve sevilebilir hissederken, bu durumu yaşamaktan çok bunaldım. Sizce gerçekten kilolu kadınların çok şansı yok mu ilişki konularında?

20 eylül 2020 22:25

3. süslü bence temel problem iyi, güzel, sevilebilir biri olmak için 60 kilo olmak gerektiğini düşünmen. yani bedenim 100 kilo ama ruhum 60 kilo gibi diye düşünmen buna çıkıyor. birinin seni sevebilmesi için önce senin kendini sevmen ve sevilebilir biri olduğuna inanman gerekiyor.

not: 98 kilo biri.

20 eylül 2020 22:28

4. (anonim 1) yani hislerim, yaşantım, giyimim, hayat enerjim ideal kilosunda olan bir kadınınki gibi demek istedim

20 eylül 2020 22:28

5. Süslü ben de 100 kiloyum. Sevgilim var. Ama her gün bel ve sırt ağrısı yasıyorum. 25 yanındayım tansiyon ilacı kullanıyorum. Bu yüzden mutlu değilim olumlayamıyorum. Kilo vermekten baska düşüncem yok o yüzden sevgili falan umurumda değil. Senin böyle sorunların yoksa şanslısın. Kilo ile sevgili imkansız değil. Enerjini bozma. Ama sağlıklı bir yaşam için kilo vermek zorundayız. Ben taşıyamıyorum artık 100 kiloyu.

20 eylül 2020 22:29

6. Sevecek insan 100 kiloyken de seviyor 150 kiloyken de seviyor. 60 kilo olduğun için sevecek adam sevmesin zaten.

20 eylül 2020 22:30

7. Valla ben ilk sevgilimi 96 kiloyken buldum. Evet bu güzellik algısının olduğu devirde kilolu olmayan birine göre şans daha az ama kesinlikle imkansız ya da imkansıza yakın değil.

20 eylül 2020 22:30

8. Suslu her kiloda insan sevgiyi hak eder.

Ama romantik iliski,cinsel cekim boyutunda malesef dis gorunus,saglik da onemli. Zayif olunca pesinde erkekler kosacak da diyemem. Sadece onunla da ilgili degil.

Yani dogru ve gercek ayri bu soru icin

20 eylül 2020 22:32

9. Ben de kiloluyum süslü, güzel de değilim o yüzden hiç şansım olduğunu düşünmüyorum. Hep aslında tatlı, akıllı bir kızsın ama... cümlesiyle karşılaşıyorum amalar beni bitiriyor. He bu sadece kiloyla alakalı değil kilolu olup mutlu ilişki yaşayanlar da var. Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım ve artık kendimi sevilmeye layık görmüyorum. Kesinlikle moralini bozmak için yazmadım bu arada ben de içimi dökmüş bulundum.

20 eylül 2020 22:32

10. Süslü fazla kilo estetik görünmüyor, biz kendimizi çok güzel bulabiliriz fakat bir de erkek gözüyle bakmak lazım. Pek çok yönden kilolu kadın istemiyorlar. Az önce şişman kadın başlığını okudum da geldim ekşide :). Estetik, hijyen, psikolojik nedenlerle sevmiyorlar. Ha evet kendilerine baksınlar diyebiliriz ama seçim şansı neden bizde olmasın.