11 saat sabiha gökçende bekleme ?

süslüler sabiha gökçen aktarmalı uçuşum var ama 11 saat bekleme gösteriyor. sizce bu aralıkta ne yapmalıyım öneriniz var mı

1. 11 saat çok uzun ne yapacaginizi bilemiyorum ama bir ipucu vereyim sabiha gokcende (ve baska havaalanlarinda) normal fiyatli su kola cikolata vs satan tek yer gratis.

6 temmuz 2018 10:50

2. taksiyle kısa sürede viaport avm'ye gidebilirsiniz.

6 temmuz 2018 10:56

3. Ben olsam avmye gider bi sinema izlerim. Yüküm varsa eğer emanet dolabı olan avmyi tercih ederim. 11 saat çooook fazla. Yemek yeseniz bi filme gitseniz gidiş dönüşü de ekleyince rahat yapılacak bi aktivite. Hem sıkılmamış olursunuz. Mağaza dolaşmak da iki aktarma arası yorucu olabilir. Bilemedim

6 temmuz 2018 11:01

4. Bekleme sürem gündüz süslüler gece 11 gibi falan binicem uçağa Sabiha Gökçenden

6 temmuz 2018 11:14

5. Kadıköy e gidin o zaman moda da falan dolaşın :) sonra da havabüsle dönersiniz. Aktarmalı uçuşlarda bagaj alınmıyordu bildiğim kadarıyla.

6 temmuz 2018 11:18

6. Ay süslüler hiç bilmiyorum hem ilk uçakla Seyehatim hem de ilk yurt dışı deneyimim olacak. Çok stres yapıyorum

6 temmuz 2018 11:44

7. Süslü çok uzaklaşmak istemezsen viaporta gidebilirsin. Pendik sahile gidebilirsin. Biraz uzaklaşmak sorun olmaz dersen de kadıköye gidebilirsin. Havaalanından kalkan e10 otobüs gidiyor kadıköye kadar diye biliyorum.

6 temmuz 2018 11:48

8. Havalimanı dışına çıkmanı önermem. Malum istanbul ve trafik. Aksi durumda kaçırabilirsiniz uçağı. Sabiha Gökçen’de lounge var. Bazı havayolu şirketlerine ve bazı kartlara indirimleri mevcut. Oraya geçip dinlenebilirsiniz, açık büfe internet (ve bilgisayar) tv vs herşey mevcut orada.

6 temmuz 2018 12:10

9. Herkese önerileri için teşekkür ederim :) bu pahalılıkta akıl sağlığımı bozmadan bilet alabilirsem ukraynaya gideceğim sevgili süslü

6 temmuz 2018 13:31

10. ay sakın e10'a ve e11'e binme demeye geldim. çıkma havaalanından istanbul gibi bir yerde 2-3 saat gezmek için değmez. havaalanında takıl

7 temmuz 2018 12:22