16 yaşındaki kız kardeşim 21 yaşında biriyle sevgili olmuş?

diyorum ki o yaşta birinin senin yaşında bir çocukla ne işi olur diyorum çok seviyor beni diyor kızlar ne yapabilirim. vallahi saçlarını elime dolayasım geliyor

1. 16 yaşında kuzenimin sevgilisi 22 yaşında. Birlikte felan da oluyorlar. 3 senedir beraberler ve nişn yapmayı düşünüyorlar. Bana o yüzden normal geliyor süslü bu durum.

11 şubat 2021 19:47

2. Bu ne be? Adamin numarasini ve kardesinizle olan yazismalarini kendi telefonunuza bir sekilde atipp arayip once adami uyariyorsunuz. salmazsa da direkt polise gidiyorsunuz. cunku 16 yas kardesiniz resit degil demek ve herhangi bir boyutta cinsellik gectiyse NSA hapse kadar yolu var. Allah trollun de kardesin de az biraz zeka sahibi olanini versin cidden.

11 şubat 2021 19:51

3. Hayir yaaa hayir hayir. Kiz kardesiniz cocuk hala. Kotu olur onun icin, nasil etkilemelisiniz bilmiyorum ama duzgunce anlatmalisiniz

11 şubat 2021 19:51

4. Anonim 2 kendi varos ortamini normal bir seymis gibi sunma lutfen. 13 yas ortaokul yasi? Biz bati avrupa miyiz o yasta cinsel saglik egitimi alsin da aktif seks hayati olsun ya da bir seyleri kesfetmeye baslasin? Bunu yapani koruyacak ne yasa ne de gibi prosedur var. Iyice yoldan ciktiniz seriat kafasinda yasiyorsunuz ha.

11 şubat 2021 19:53

5. Abi gidin basit trollüğünüzü başka yerde yapın ya of. Yıldım vallahi yıldım.

11 şubat 2021 19:53

6. Ya ben gayet özgürlükçü bir insan olarak doğru bulmuyorum. Kardeşinle kavga edip ayrilcaksin falan deme sadece ters teper. Çocuğu polisle falan korkutabilirsin çünkü yasal değil. Gerçekten bilmiyorum üzüldüm ama lütfen kardeşinin kavga gürültüyle üstüne gitme.bu arada 17 yaşında 20 yaşındaki biriyle beraberdim gerçekten hiç hoş olmadi + yiprandim+ kendince kullanıldim ve hiçbirinin haberinde bile değildim kardeşin de benim gibidir

11 şubat 2021 19:55

7. Ayrıca avrupa ülkeleri falan karıştırmayın su olay avrupada olsa adamin gtunden kan alirlar. 16 yaşı erken de görmüyorum yasitlariyla naparsa yapsin desteklerim ama 21 oh no

11 şubat 2021 19:56

8. ee bu suc bilmiyor musunuz? universite son sinif biri ile lise 2. sinif biri yani. %100 kulllaniyor. sevgi boyle bir sey degil sacmalamayin. hicbir normal 21 yasindaki erkek 16 yasinda bir kizla cikmaz. muhtemeln nude almak, dokunmak va daha kolaydir, daha kolay aklina girilir diye tercih etti. asla izin vermeyin boyle bir seye.

11 şubat 2021 19:57

9. A4'e katılıyorum. Ayrıca A2 iğrençsin. 13 yaşında kızla yetişkin adamın birlikte olması normal değil. Midem kalktı.

11 şubat 2021 19:58

10. 16-19 yaş nasıl süslüler. Zamanında yaşadım ve bana saçma gelmemişti. Şimdi 20 yaşındayım

11 şubat 2021 20:00