165-67 boylarında 70-72 kilo bir kız nasıl görünür çok kilolu mu durur hala kilolu biri der misiniz?

doğru giyimle böyle kiloda biri hala çok kilolu mu durur yoksa normal durur mu? kilo verme sürecindeyim, bu kilodan biraz uzağım ve eskiden nasıl olduğumu unuttum :( hedeflediğim sürede bu belirttiğim kiloya inebileceğimi düşünüyorum, makul bir süre koydum sağlıksız olmayacak ama o ara katılmam gereken bir etkinlik olacağından nasıl göründüğümü önemsiyor olacağım. bu arada vücut kilo dağılımım normal yapı olarak üst bacaklarda biraz daha fazla olmak üzere genelde dengeli dağılıyor. küçüklükte yaptığım sporlardan dolayı da sıkılık fena değil ama bu yaşlarda pek yapmadım :/ yaş 24. anlamsız bir soru olabilir ama bu konuda motive olmaya ihtiyacım var, nasıl gözükeceğimi bilmek bana motivasyon verir. ama cevaplar olumsuz olursa belki etkinliğe katılmayı erteleyebilirim yine çok kötü hissetmem. çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim süslüler :)

1. Süslü ben de yakin zamanda bu kilodaydım.(gizlinot: Kurtuldum şükür 15 kilo vererek.) Sıkı bir yapınız varsa çok kilolu durmuyor ama yine de belli tabi kilo fazlanız olduğu.

14 ekim 2020 13:33

2. Fizik sekline bagla eger belin ince bacak ve popon buyukse eteklerle gizleyip zayif bile gorunebilirsin ama karinli, kollu, memeliysen kilolu gorunursun.

14 ekim 2020 13:56

3. Süslücüm bazen başkasında görmek daha anlaşılır oluyor. Ben de kendimin nasıl göründüğünü anlamak için aymı ölçülere sahip başkalarına bakıyorum. O yüzden senin için kendi fotomu ekledim. Boyum 167, kilom 72 (link: https://eksiup.com/p/fc431330aod7?del=eftzg0v3PmU4i2banzpTVwPyrcy8DGOq431331 Burada) bence zayıf denemez ama kilolu da durmuyor.

14 ekim 2020 14:21

4. Normal/balık etli derim ben. Sporla sıkılaşmış bi vucutsa gayet güzel durur bence.

14 ekim 2020 14:29

5. Bu arada a6 vücudun cok hos gorunuyor özellıkle bacaklarin. Keske ben de böyle görünsem suan :(

14 ekim 2020 14:30

6. anonim 6 harika duruyorsun. ben de 172 boy - 72 kiloyum aynı duruyorum gibi benziyoruz.

14 ekim 2020 14:34

7. linç yerim belki ama boyum 168 vücut tipim armut 70-72 kiloda kesinlikle çok kilolu durmuyordum. basenliydim fazlaca evet ama göbeğim yoktu mesela bileklerim de ince o yüzden belki öyledir, hiçbir zaman da çevremden kilolu gibi bir geri dönüş almadım.

14 ekim 2020 15:23

8. Çok kilolu demem, balık etli derim ama daha kilo almamaya çalışın, çabuk yorulmaya başlarsınız. Verilebilecek bir kilo bence.

14 ekim 2020 15:31

9. A6 fiziğin çok güzel kesinlikle kilolu değil, balıketi bu.

Soruyu soran süslü, bence gayet normal bi balıketi olursun. Ben kilolu demem. Herkesin kilolu ve zayıf anlayışı farklı bence.

14 ekim 2020 15:43

10. 60-65 üstü bana göre kilolu.Ama insanların geneli balıketli der.

14 ekim 2020 15:50