166 boy 75 kilo için 2 ayda 15 kilo vermek mümkün mü?

0 kaçamaksız 17-18i bulabilir mi? 2 ayım var ve ne gerekiyorsa yaparım :( bu arada yerleşik kilolar değil, maksimum 10'u yerleşiktir. aşırı hızlı aldım geri kalan 10 kiloyu bu okul döneminde, 6 ay gibi bir sürede aldım. ne gerekiyorsa yaparım dediğim gibi.....

1. 8-10 kilo verirsiniz disiplinli sekilde rejim yaparsaniz. 15 ve ustu biraz iddiali.

4 haziran 2018 23:01

2. kızlar benim gibi şüşkoların ayda 10 vermesi normal değil mi acaba ya hep öyle okudum ama :/

4 haziran 2018 23:21

3. 2. anonim hızlı alınan kilo hızlı gider yerleşik olanlar zaman alır gibi bir şey okumuştum doğruluğundan emin değilim

4 haziran 2018 23:22

4. 6. anonim suslum cok tebrik ederim baslangicta kac kiloydunuz ve boyunuz kacti?

4 haziran 2018 23:42

5. Süslüm cildiniz bozulabilir sarkmalar vs olabilir 15 kilo fazla. Risk almayın derim yavaş olsun hem sporla zayıflarsanız daha fit sağlıklı görünürsünüz

5 haziran 2018 01:54

6. 8. süslü süpersiniz valla tebrik ederim ilham oldunuz bana, ben de bugün itibariyle başladım artık. ben de pek yiyemeyen bir insandım ama biraz da şımarıklıktan oldu midem genişledi gerçekten 1 yılda. umarım küçülebilir tekrar...

9. anonim haklısınız ama aslında bir şimdi kilomu ölçtüm bir de 1 ay olunca en son 2 ay olunca ölçücem aslında tartıdaki sayıdansa sizin dedikleriniz daha önemli ama işte insan başlarken heves ediyor verilir'i duymak istiyor :( ama doğru, mesela sarkık bir şekilde 55e ineceğime sağlıklı bir 60 olabilirim onu amaçlıyorum şu an...

5 haziran 2018 08:20

7. yeni aldıysanız hızlı verirsiniz on kiloyu ama onu 2 aayda verip kalan 5i biraz zamana yaymanız gerekir. moral bozmayın, sağlığınızdan olmayın öptüm

5 haziran 2018 15:38

8. şuan kendimi gördüm soruda. ben kafaya koydum vermeyi. aynı şekilde 2 ayda 15 kilo vermeyi istiyorum. şekerli şeyleri ve beyaz ekmeği kestim. sınav haftam bittiği andan itibarende 30 day shrede başlamayı düşünüyorum. bence yapabiliriz :D

5 haziran 2018 17:10

9. 11.anonim aslında cilde bağlı bu. Evet fazla kilosu yok ama 15 kilo boyuna göre ölçüde baya değişiklik yapar. Kız kardeşimin vücudu çatlak dolu mesela. Öyle abes kilolar da verip almadı.

5 haziran 2018 17:35