170 boyunda ince bir fiziğe sahip olmak için kaç kilo ve kaç beden olunmalı?

merhaba süslüler. zayıflamak istiyorum fakat belirli bir hedefim olmayınca motive olamıyorum. en büyük şikayetim de oturduğumda göbeğimin çıkması, bundan dolayı çok sevsem de kıyafetlerimi pantolonumun içine sokup giyemiyorum. ince kemikliyim, vücut tipim armut, kas oranım pek fazla değil ve yürümek dışında spor yapmaya pek vaktim yok. zayıf görünmek ve oturduğumda dahi göbeğimin çıkmaması için kaç kilo olmalıyım? (basenlerimin de ince durmasını istiyorum aynı zamanda)

1. Göbeğin erimesinin tek yolu yememek. Beslenmene çok dikkat etmen lazım. İstersen 55 kilo ol göbeğin kalabilir. 170 boy için 58 kilo filan ince gösterir muhtemelen. Ama sıkılık oranı her şeyi değiştirir tabii. Spor şart.

2 ocak 2019 03:13

2. ne 51i ya yuh. 33 kilo deyin oldu olacak....

2 ocak 2019 07:02

3. 50 kiloyken göbeğimin çıktığı oldu, 55 kiloyken göbeksiz/kaslı olduğum da oldu. önemli olan yemek ve spor sanırım.

2 ocak 2019 08:41

4. 55-58

2 ocak 2019 09:42

5. 170 uzun bir boy değil. ince ama sağlıksız olmayan bir vücut için 50-55 arası, en fazla 36 beden. yağ-kas oranı ve vücudunuzun orantısına göre değişir aslında.

2 ocak 2019 13:12

6. 170 uzun degil mi?

Canım kardeşim benim boyum da 170,ben 75 kiloda sıska oluyorum,o kadar söyleyim.belli bir kalıp olmaz bu konuda,vücut tipi,yağ kas miktarı ve oranı bunu etkiler.benim ablam 175 boyunda 70 kilo olduğunda hantal görünüyor ben 75 te incecik oluyorum,ordan pay hiç.

2 ocak 2019 15:00

7. Demek 170 boy 75 kiloda incecik oluyorsunchshxhsjdhshhxs şu ana kadar kimseyi kilodan yargılamadım ama boy kaç olursa olsun 75te incecik olmak hayal

2 ocak 2019 20:42

8. Ben 173üm 71 kiloyum ve tombişim gayet. Zayıf falan durmuyor asla etim sıkı olmasına rağmen. Bence 55 iyidir süslü.

2 ocak 2019 21:56

9. 50-55 kilo olmalısın.göbek içinde karbonhidrat ve şekeri sıfırla bak nasıl gidiyor.

3 ocak 2019 09:35

10. Galiba vücut tipi çok önemli ya.  170’e 50’yi duyunca şok geçirdim. 50 kilo olsam iskelet gibi görünürüm. 170 boyundayım şu an 60 kiloyum 56-57 olmak istiyorum ama aslında şimdi de gayet ince görünüyorum ve çevremdeki herkes de aynı şeyi söylüyor. Bacaklarım uzundur yüzüm ellerim kemikli ve incedir Ondan herhalde. spor yapmayınca ve biraz hamurişi yersem göbek çıkyor tabi

3 ocak 2019 11:16