18 yaşında mutlaka yapılması gerekenler?

süslüler iyi geceler. şuan tam olarak 18 oldum:) 18 yaşında mutlaka sunu yap dediğiniz seyler var mı? ya da ben yaptım, yapmak isterdim dediğiniz şeyler? hepinize iyi geceler tekrardan ♡♡

1. yeni yaşın kutlu olsun. 18 yaş aslında yetişkinlik değil çocukluğu atma evresidir. kendine daha fazla değer vermek ve daha dikkatlı yaşamak, çocukça hatalar yapmamak.. ehliyet almak ve araba kullanabilmek.. biliyorum bahsettiğin böyle tavsiyeler değildi fakat çok çok önemli şeyler ve sana level atlatan şeyler bunlar.

25 ağustos 2018 00:12

2. 1. Anonim çok teşekkür ederim :) verdiğiniz tavsiyeler de çok önemli bence. Umarım iyi yetiştirebilirim kendimi, çabalıyorum.

25 ağustos 2018 00:14

3. 2. Anonim farklı bi hayat kurduğumu hiç düşünmemiştim. Sadece eğlenceli şeyleri sormuştum.

25 ağustos 2018 00:15

4. Yapacak eğlenceli pek bir şey yok ne yazık ki :/

25 ağustos 2018 00:28

5. 18 yaşımda hazırlık okuyordum, bolca kendimi geliştirmeye vaktim vardı ama çok da verimli kullanamadım bence.:/

Aklima gelenler,dil öğrenmek için en uygun zamanlar kesinlikle

İçinde bir müzık aleti çalma isteği varsa tam sırası öğrenmenin, sonradan geç kalınmış gibi hissediliyor.

Bool bool kitap oku roman dışında türler okumaya da özen göster.

Arkadaş grubunun temelleri bu zamanlarda atılıyor yaşam tarzina kafa yapına uygun ömürlük arkadaşlar edinirsin umarim :)

Gönül meselelerini kafaya takma o yaşta beğendigini sonradan beğenmeyebiliyorsun inan ;)

Benden bu kadar nice yaşlaraa :):)

25 ağustos 2018 00:47

6. Kendine hedefler belirle süslüm. 19 yaşında şurada şöyle olacağım. 20 yaşında bunu yapacağım gibi. Ha ben ne yaptım.? 18 yaşından küçük olduğum için bara almıyorlar diye , bara gidip çılgınlar gibi eğlendim. Kimlik soranlara çat diye kimliği gösterdim falan. Baya hırs yapmıştım bu konuda (:

25 ağustos 2018 00:48

7. Süslüler çooook teşekkür ederim yazdıklarınız için. Hepinizi dinleyeceğim :) ve son süslüm alnıma kimliği yapıştırıp gezmekk istiyorum bende iahdidhdk

25 ağustos 2018 00:52

8. Bence ehliyet alınmalı tabi hevesiniz varsa.. ilerde çocuğum olursa 18 inde yapacağım ilk şey sürücü kursuna yollamak olacak

25 ağustos 2018 00:54

9. Çok anlam yükleme kanki

25 ağustos 2018 01:43

10. sakin ol öncelikle bence bi shhshsh

17den 18e geçişte değişen en fazla şey alkol,ehliyet ve üniversite oluyor heralde.

ben ilk kez arkadaşlarımla bara 18. doğum günümde gitmiştim çok abartmayarak alkol almıştık cidden o yaşlarda farklı güzel oluyor.ehliyeti 20yken aldım çok bi farkı olmadı bence ama aradan çıkarmak istersen alabilirsin.üniversite içinse kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak farklı bir şehire gitsen de yaşadığın yerde kalsanda çok büyük şeyler bekleme.harika arkadaşlıklar,çılgın ortamlar,ilk aylarında bulcağın sevgili.. he olmaz demiyorum tabikide olabilir ama sen bunları hayal ederek gidersen biraz hayal kırıklığına uğrayıp mutsuz olabilirsin.

çılgın fikirler sunmak değilde tavsiye vermek gibi oldu ama ben çılgın şeyler yaşamadığım için :D

25 ağustos 2018 02:59