2 ay kala kpss ye başladım hedefim 85 üstü?

türkçem iyi matematiğim kötü 10 net kadar yapabilirsem iyi olur bazı konulara bakıyorum sadece, tarih bilmiyorum ona yükleniyorum coğrafya temelim var vatandaşlık sıfırım sizce oluru var mı zaten işsizim yapacak bir şeyim yok dün 12 saat çalıştım gayet verimli oldu her gün 8 saat uyku 12 saat derse ayırıcam bakalım kaç puan alacağım 1 ay konu soru kalan 1 ay tekrar deneme şeklinde gideceğim size sorum vatandaşlık çok karışık geliyor sadece genel tekrar videolarını izleyip çalışsam olur mu sizce

1. Bölümün ne bilmiyorum ama matematik en kötü 18-20 net yapmadan 85 çok zor. ya türkçe tarih coğrafya fulleyip diğerleri olduğu kadar diyeceksin ya da matematiğe çok fazla abanacaksın. Ayrıca Günde 8 saat üstü çalışarak başarılı olamazsın öyle 12 saat ders çalışarak max 1 hafta dayanırsın çünkü. 8 saati de ikişer saatlik dilimler şeklinde ayırıp en az 30 dk mola vermen şart insansın kızım sen robot değilsin. Vatandaşlık temel yoksa tekrar videoları izleyip çıkmış soruları çözerek ilerle başka türlüsü olmaz bu saatten sonra.

18 mayıs 2024 17:25

2. usteeki cevap bana biraz sert geldi belki anonim 1 realist olmak istiyordur ve bos umut vermek de istemiyordur ama kimsenin potansiyelini bilemeyiz ki, her insan ayni mi.. soru sahibi ben de kpss çalısiyorum ve inan ki eksiğim çok fazla :) nereye kadar halledebilirsem artık:) sorunun cevabını hiçbirimiz bilemeyiz sen yeterki dene demeye geldim, başarılar dilerim

18 mayıs 2024 17:46

3. Türkçen iyiyse her türlü yaparsın. Normal videoları değil tekrar videolarını izle. Vatandaşlıkta tekrar videolarına bile gerek yok. Gk 50 üzerinde yapman gerekiyor. Gy 30 üzerinde. Soru çözmeyi erteleme. 12 saat nasıl çalışıyorsun ya.

18 mayıs 2024 17:50

4. Ss deliler gibi çalışırsan bir ihtimal olabilir ama realist olmam gerekirse şansın yüksek diyemem. Ben matematik temelim olduğu halde 2022 de 3 ay kala çalışıp 83 almıştım

18 mayıs 2024 18:00

5. neden zor olsun kızlar benim hiç temeli olmayan arkadaşım da 2 ayda 87 aldı üstelik geç anlayan birisiyim ben diyordu. ben inanıyorum çabuk kapıyorum konuyu vaktim de bol işten çıktım zaten sosyalleşmeyeceğim 2 ay kendimi sıkacağım denemekten zarar gelmez

19 mayıs 2024 17:10

6. Ss bende en az 80 85 almam lazım. Bölümüm maliye. Türkçe matematiğim kötü gy 20 bile zor çıkarıyorum. Gk iyi hedefim 50 üzeri. Gy yapamıyorum. 2 ay da yaparım diye düşünüyorum ama belli de olmaz garanti veremiyorum. İnşallah yaparız ya

19 mayıs 2024 17:48

7. süslü kpss ye ilk kez 2022 de girmiştim türkçem 29 doğru 1 boştu ygs de falan da hep full yapardım tavsiye verecek olursam paragraf çöz bol bol ama korkma ben mesela kitap okuyor gibi her paragraftan bir şey öğreniyorum mantığıyla sakince okuyup çözerim uzun soru gördüğümde korkmam genelde daha kolay olur bir de sabah uyanınca ilk paragraf çözerdim 80 soru civarı gerisi dil bilgisi ve sözel mantık en kolay kısım zaten aker kartaldan hızlıca dinleyip soru çöz karakutu türkçe çıkış soruları da çöz ne kadar kolay sorduklarını göreceksin aslında sonra denemeye geç yaparsın korkma her türlü alırsın o puanı bol şans

19 mayıs 2024 18:00

8. Anonim3 ben de iktisat mezunuyum acaba B grubundan mı hazırlanıyorsun a grubu mu?

19 mayıs 2024 18:02

9. A6 b grubu hazırlanıyorum. A grubuna hazırlanmadığıma pişman oldum şimdiden. A grubu hem büyük şehirde yapılıyor hem de sınav süresi çok uzun çıkış yok diye hazırlanmadım. Masraflı da. Ama b grubundan da iyi net çıkaramıyorum. Smmm staj başlatma sınavına hazırlanıcam b grubundan iyi puan alamazsam.

Merkezi atama kadrolarını 4001 e verip iibfye a grubundan mı alırlar acaba diye kafama da takıldı.

19 mayıs 2024 18:15

10. Ss dilbilgisini yelda hocadan başlamıştım ama uzun anlatıyor. Aker kartala mı geçsem? Aker kartaldan sözel mantık izledim 2li olanları yapıyorum. 3.lü olanları yapamıyorum zorlanıyorum. Yelda hocadan paragraf kampını izlemek vakit kaybı mı olur sence? Hiç sınavlarda dilbisine çalışmadım türkçem hep kötüydü

19 mayıs 2024 18:20