süslüler karantinada diyete başlayıp cok dikkat etmeyerek yani azaltarak 4 5 kilo verdim
gecen hafta yazlığa gidince saldim ve donunce de toparlayamadım
motive olmaya ve 2 ayda bunu yapabilecegime inanmaya ihtiyacım var önerileriniz varsa çok isterim dinlemek:(
cevaplar
hedefiniz 10 olsun 6-8 civari rahat, sağlıklı verirsiniz eminim. bence if deneyin. sevgiler.
(10 da verebilirsiniz ama düzeninize oturtarak daha yavaş ve kalıcı vermeniz tavsiyemdir.)
26 temmuz 2020 00:31
Süslü teşekkür ederim öncelikle, if diyeti hakkında hep üstün körü seyler görüyorum bilginiz varsa ya da denediyseniz örnek bir beslenme seklinden bahsedebilir misiniz?
26 temmuz 2020 00:33
kaç kilo olduğunuza bağlı. örneğin 80-90 kg birisi 2 ayda 10 kg verebilir fakat 60 kg olan birisi 50 kgya düşemeyebilir, kilosu daha çok direnç gösterir. hedefinizi daha küçültürseniz daha çok motive olabilirsiniz, örneğin 1 ayda 3-4 kg gibi. hem daha sağlıklı bir şekilde atmış olursunuz hem de kendinizi aşırı sıkmanız gerekmez. kilo verdikten sonra koruma dönemi çok daha önemli, istikrar lazım. kendinizi sıkmadan, daha küçük hedeflerle zayıflarsanız hem beslenme düzeniniz oturur hem de daha motive hissedersiniz bence süslü. ben de 8 kg vermeye çalışıyorum, dün diyetisyene gittim bugün listeye başladım umarım hedeflere ulaşırız.
26 temmuz 2020 00:34
Süslü ben 1 ayda 7 kilo verdim. If yapıyorum. Hayatımdan ekmeği ve paketli gıdaları çıkardım. Pilavı da hafta 2 yiyorum en fazla. Günlük 2,5 - 3 litre su içiyorum. Haftanın 6 günü 1 saat yürüyüp, 10-15 dk koşuyorum. Evde egzersiz yapıyorum. Bu şekilde verdim ben. Benim 11-12 kilo kadar fazlam var, bu yüzden de hızlı gitmiş olabilir.
26 temmuz 2020 00:35
Anonim 2 teşekkür ederim, ben biraz kurtulmak istediğimden dolayı hedefi ayda 5e çıkarmıştim aslında 3 4 kilo da olur
Boyum 170 kilom 70, ideal kilom 60 61 gibi hesapladigima gore 3 ayda olsa da olur tabii ki ama artık öyle yoruldum ki vucudum orantısız ust bedenim ince ama kollarım değil uzuvlarda sorun var tükeniyorum..
26 temmuz 2020 00:47
Anonim 3 teşekkür ederim süslü, bir de beslenme saatlerin hakkında bilgi verirsen çok sevinirim örneğin kalkar kalkmaz mi yeme sürecin başlıyor yoksa bir süre sonra mı?
26 temmuz 2020 00:48
Süslü boyum sizinle aynı, diyetten önce ben de 74 kiloydum. Ben geç yatıp geç kalkıyorum süslü. Saat 10-11 de kalkıyorum. Kalkınca ilk önce yavaş yavaş ılık bir su içiyorum, bazen limonlu. Su, tuvalet, Kahvaltıyı hazırla derken 1 saat geçiyor zaten. Kahvaltıda haşlanmıs yumurta ya da omlet, peynir, domates, salatalık, maydonoz, nane vs. yiyorum. Ne yeşillik varsa. Ara öğün yapmıyorum çoğunlukla ama evde meyve varsa yiyorum. Akşam yemeğinde mutlaka salata ve yoğurt oluyor. Yanına, et, tavuk, nohut, mercimek gibi protein oranı yüksek şeyler tüketiyorum. Genel olarak protein ağırlıklı besleniyorum yani.
26 temmuz 2020 01:10
Ben verdikten sonra sizde verirsiniz süslüm. Pkos var bende.(gizlinot: Kilo vermeye başladıktan sonra düzelmeye başladı henüz tam düzeni oturmasa da oluyor.) Tiroidlerim de iyi sayılmaz. Açıkçası veremem diye başlamıştım. Hatta bir 10 gün tartılmak aklıma gelmedi. Benim düzenli tartıldıktan sonra hesapladığım 7 kilo.
26 temmuz 2020 01:15
Anonim 4 teşekkür ederim kendimi çok aç bırakarak diyet yapamıyorum zaten bende bu iradesizlik varken :( lise 2ye giderken yine bu kilolardaydim ama beden herhalde hiçbir şeye alışık olmadığından normal bir şekilde diyet ve spor yaparak 1 ayda 8 kilo kadar vermistim ama şimdi bu şekilde hızlı gitmeyince motivasyonumu cok fazla yitirdim..
26 temmuz 2020 01:15
Anonim 3 cok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için pazar kahvaltısına rağmen şu an aşırı motive oldum ve an itibariyle başlıyorum.