21.yy'da oteller hala daha evlilik cüzdanı soruyor mu?

sevgilimle iş için ordu'ya gidicez. 2 gece otelde kalıcaz internet üzerinden rezervasyon yaptıracağımız için ben sorun olmaz diye düşünmüştüm. ama arkadaşım rezervasyon yaptırsanız bile otele girişte evlilik cüzdanı sorarlar dedi. önceden tek tek otelleri arayıp istiyor musunuz diye sormak da çok salakça değil mi ya? bu ülkede zorlanmadan neden en sıradan şeyleri yapamıyoruz? sanırım ya çok zengin olmalıyız ya da turist. çünkü ben turistlerden bunu talep ettiklerini sanmıyorum.

1. Yükseldim biraz kusura bakmayın. Zaten hayat mücadelesi veriyoruz bir de yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi hissettiriyorlar insanı.

19 mayıs 2022 20:38

2. Siz hayatınızda hiç sevgilinizle otelde kalmadınız mı 21.yy'da yazacak kadar çok biliyorsanız bu sorunun cevabını da biliyorsunuzdur

19 mayıs 2022 20:42

3. Kalmadım. Çünkü öyle şart ve ortam gelişmedi. Kalmış olsam az çok deneyimim olduğu için böyle bir soru sormam zaten.

19 mayıs 2022 20:46

4. Siz neye sinirlendiniz ben anlamadım?

19 mayıs 2022 20:46

5. soru falan sormuyolar merak etmeyin

19 mayıs 2022 20:49

6. valla şimdiye kadar sayısız otelde kaldık sevgilimle hiçbirinde sormadılar

19 mayıs 2022 20:49

7. Valla süslü dediğine göre kuzeniyle eşi bursa'da bir otelde kalmak istemişler soyadları aynı olmasına rağmen(gizlinot: Evli oldukları için mantıklı olarak) evlilik cüzdanları yanlarında değil diye almamışlar ben de çok şaşırdım. Öyle ucuz otellerden de değilmiş kalmak istedikleri yer.

19 mayıs 2022 20:56

8. Odamax gibi uygulamalarda otel bilgilerinde evlilik cüzdanı istenir gibi ibareler oluyor süslü. Aramak yerine bu tarz sitelere kayıtlılarsa kontrol edebilirsiniz.

19 mayıs 2022 21:11

9. orduluyum, ordu'da hiç otelde kalmadım ama sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. geçen yaz sevgili olan iki arkadaşım wyspy otel'de kalmıştı, bir problem yaşamadılar.

19 mayıs 2022 21:27

10. Merhaba Bizim de gittiğimiz hiçbir otelde sorulmadı.

19 mayıs 2022 21:52