26 yaşından sonra tıp fakültesine başlanır mı ?

mesleğimi hiç sevmiyorum iş bile aramak istemiyorum . tıp hep içimde kaldı sizce bu yaştan sonra okunur mu?

1. Okunur?

6 kasım 2019 01:12

2. Tabi ki okunur. 50 yaşından sonra bile okunur 26 ne ki. Abim geçen sene mezun oldu tıp fakültesinden 2 çocuk sahibi 40larında sınıf arkadaşı vardı. Kazanabilecek misiniz peki tıp fakültesini?

6 kasım 2019 01:14

3. ayy süslüler o kadar tatlısınız ki. cidden bunları duymak çok iyi geldi... fen lisesi mezunuyum bu arada temelim var çalışırsam olacağına inanıyorum.

6 kasım 2019 01:17

4. Bizim okulda eczacı çift vardı 30 yaşında başlamışlardı süslü.hatta kadın hamile kaldı çocuğu büyüdü biz hala okuldayız 😁 içinizde kalmasın okuyun.

6 kasım 2019 01:19

5. şu an gözlerim doldu :3 allah nasip eder umarım.. annem bile onaylıyor çünkü sınava hazırlanamamıştım sağlık problemlerinden dolayı hep içimde uktedir. doktor gördüm mü içim cız eder.

6 kasım 2019 01:21

6. Başka bir soruya daha yazmıştım işyerinden birinin eşi zamanında imam hatip mezunu olduğu için tıpı çok istese de okuyamamış inşaat mühendisi olmuş. Puan kesilme durumu kalkınca kadın sınava girip tıpı kazanmıştı. 30'lu yaşlarında 2 çocukla tıp okuyordu. Şimdi muhtemelen okulu bitirip doğu görevini bile yapmıştır. Siz de okuyabilirsiniz elbette, hiçbir şey için geç değildir.

6 kasım 2019 01:30

7. Okunur tabii ki, ben de 26 yaşındayım ve işsizim, alanımdan memnun olmadığım için iş bile aramıyorum. İstediğim iş üniversitede okunacak bir alan olsa tekrar sınava hazırlanır girerdim. Onun yerine kursa gidiyorum.

6 kasım 2019 01:39

8. 27 yasindayim fazladan param olsa gidip veterinerlik fakultesi okurdum. firsatiniz varsa maddi olarak hic durmayin

6 kasım 2019 01:56

9. 28 yasında istediğim bölüme başlayıp 32 yasında mezun oldum, mis gibi istediğim isi yapıyorum, çok mutluyum. Kazanırsan ve severek yapacaksan düşünme bile. İnsan ömrü uzadı hem, 30lar artık genc yetişkin sayılıyor. 30larının başında başlaşan mesleğe, nerden bakarsan bak 30 yıl daha o mesleği yapacaksın. Bence değer.

6 kasım 2019 02:54

10. Suslu ben de 26 yasindayim universiteyi ailevi sebeplerden birakmak zorunda kalmistim simdi tekrar hazirlaniyorum o kadar mutluyum ve umut doluyum ki. Ustelik gunduz ise gidip aksam o yorgunlukla ders calismama ragmen motivasyonum asla azalmiyo cunku istedigimin bu oldugunu biliyorum. Asla gec degil ben de boyle bi soru acmistim hatta herkes destek olmustu burdaki cok dogru yerdesin fikir danismak icin :) ben suslulerden aldigim gazla hemen kitap alisverisi yapip ders calismaya baslamistim iki ay oldu baslayali. Umarim hedefine ulasirsin temelin de varmis zaten halledersin daha cok var sinava.

6 kasım 2019 10:35