1. senin gibi olan insanlar var tabi de çok garipsiniz yani başta anlattıklarınız çok garip sonradan yazdıklarınızla kafa dengi insan bulamadığınız için yalnız kaldığınızı anladım o tabi şans işi ama bunun sonucu olarak geliştirdiğinizi düşündüğüm benim arkadaşa ihtiyacım yok tavrı çok kötü.
hemen açıklayayım neden kötü olduğunu öncelikle insan sosyal bi canlı koca hayatı sadece iş ve aile gibi biraz daha zorunlu diyebileceğimiz bağlamlardaki sosyalliklerke geçirmek çok büyük hata. sevgiliniz varmış onla oyalanıyorsunuz belli ki ama o aslında sizin arkadaşınız değil. sevgilimle birbirimizin en yakın arkadaşıyız diyenlere çok üzülüyorum sevgililik sınırları olan bir bağ tabii ki onla öyle hissedin ama yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz bütün hayatınızı ona adamak kendinizi yalnızlaştırmak çok büyük hata. bu kafayla giderseniz yarın öbür gün evlenir çoluk çocuk olursa ailesi için yaşayan o kadına dönüşürsünüz. hayat bu ne olacağı belli olmaz adamın canı sıkılır çeker gider bu sevgiliyken de olabilir otuz yıl evli kaldıktan sonra da olabilir siz hayatınızı böyle ona endekslerseniz kendinizi yapayalnızlaştırıp ona odaklı yaşarsanız böyle bir durumda çok büyük yıkılırsınız zaten etrafınıza bakın bunu bir kere yapan herkes bir ilişkisi biter diğeri başlar illa bir adam için yaşamaktan başka bir hayat bilmezler. tabii gidip olur olmadık insanlarla arkadaş olmayın ama belli oranda uyumlu olsanız bile ortak bir şeyler yapmak iki sohbet etmem dertleşmek çok büyük bir nimet. allah korusun bir derdiniz olsa çıkıp gelecek elinden geleni yapacak gelmezse sadece oturup derdinizi paylaşacak insanlar çok kıymetli. 27 yaşındasınız sakın kendinizi yalnızlaştırmayın inanılmaz derin olmasa da dostlarınız olsun kimin ne zaman sizin içinizdeki bir sıkıntıyı hafifleteceğini bilemezsiniz insanlardan bu kadar uzaklaşmayın.