3 gündür aramayan sevgili?fikriniz nedir?

iyi geceler herkese 2,5 aylık bir ilişkim var. birkaç gün önce kız arkadaşlarımla tatile geldim, geldiğim günden beri sevgilim beni hiç aramadı. sadece sabah 5 dk mesajlaştık, akşam 5 dk eve geçtiğini söyledi. çok yoğun çalışıyor, 11’de işten çıktı bugün. eve geçince beni aramasını istedim ama yorgunum diyip uyudu. şu an çok sinirliyim. nasıl davranmalıyım sizce?

1. Bu arada normalde de gün içinde çok mesajlaşmayız ama akşamları mutlaka telefonda veya görüntülü konuşuruz. Haftada da 2-3 kez buluşuyoruz.

3 ağustos 2023 02:17

2. Aha iste bu adamların işleri sarpa sardirdigi zaman bu bu ilişkinin 2.ayi.

Bunların yoğun çalışmaları bitmiyor arkadaşım. İlişkiyi bitirmeye de g.tleri yemiyor, surunduruyorlar böyle.

3 ağustos 2023 03:05

3. şaka mısınız bi de gazlıyosunuz kızı ya siz tatile gitmişsiniz o da muhtemelen beni arayıp sormuyo ooh keyfi yerinde aklına bile gelmiyorum diye üzülüyodur sizin aramanız gerekiyordu eğlenceye dalıp unutmuşsunuz resmen

3 ağustos 2023 03:31

4. A3 yapma ne olur bir oğlan çocuğunun buna uzulmesi mümkün değil. İyi niyetle yaklaşıyorum erkekler işlerinde problemleri varsa onu çözmek ister bu onu mutsuz eder o zaman kabuğuna çekilir bir ihtimal daha var o da bitirmek istiyor bu şekilde soğuk davranıyor. Ben olsam tatilime bakarım. Aramak istediğinde arasın ve birşey yokmuş gibi davranın bakalım.ne yapacak

3 ağustos 2023 04:49

5. Üçüncü ihtimali de söyleyeyim mi fırsattan istifade başkasıyla takılıyor takılmaya çalışıyor. Ben oyumu birinciden yana kullaniyorum

3 ağustos 2023 04:56

6. Arkadaşına tinder'da fake profil açtırıp ara bakalım yaş ve lokasyonla çıkacak mı. Senin numaranı bloklamıştır belki app'te ama arkadaşınınkinde çıkar.

3 ağustos 2023 05:43

7. Bir erkek arkadaşım vardı. İlişkinin ilk aylarında toplantıda masanın altından mesaj atar arada tuveletten arar yine konuşurdu. Sonlarına doğru ise çevrimiçi olduğunda bileeeeee " iş mesajına baktım çıktım yazacak vaktim olmadı" der olmuştu. Arkadaşlar isteyen adam elinde kelepçeyle yine yazar yine arar. Kendinizi kandırmayın.

3 ağustos 2023 08:17

8. Tribe girmis bence kiz kiza tatile gittiniz diye. Isim yogun vs kismi bahane. Benim de isim cok yogun dun aksam 22'de kapattim bilgisayari ama arada sinemaya bilet aldim, tatille ilgili bir kac seyi organize ettim, arkadaslarimla mesajlastim vs. tuvalete de mi gitmiyor yani o ara 2 sn mesaj da mi atamiyor? Gecenlerde insanlar savastayken geride biraktiklari sevgililerine mektup yazmis, yok kusun ayagina not baglayip gondermis bu cagda mesaj bile atmayan kisilere inanmayin diyordu ki cok dogru. Yazmak isteyen her turlu yazar.

3 ağustos 2023 08:44

9. Süslüler sinirimden dayanamadım ve gece mesaj attım durumdan rahatsız olduğumu söyledim. Açıklaması "çok yoğunum ne yapabilirim". Bilmiyorum sanırım bu ileride de sorun olacak. Böyle başlayıp da düzelen bi sevgiliniz oldu mu hiç?

3 ağustos 2023 12:14

10. Çağrı merkezinde ya da markette çalışmıyorsa şu çok yoğunum tripleri tamamen yalan amk sinirlendim pardon. Şu yalanlara inanmayın artık ya. La adam mı yok başka. Sal gitsin bıktım bu yalancılardan.

3 ağustos 2023 12:46