30 gün fit uygulaması işe yarıyor mu?

iyi günler süslülerim..bu süreçte sadece yatmamak için 30 gün fit'i indirip kullanmaya başladım. 2. gün karın bacak basen egzersizlerini yaptım az önce. sorum bu uygulamayı uzun süre kullanmış süslülere, cidden işe yarıyor mu? ben geçen yaz bi 10-15 gün civarı kullanmıştım ama o zaman spora da gidiyordum sonra sporu bırakmama rağmen evde egzersize devam ettim. o dönem sanki işe yaramış gibi gelmişti ama bu tamamen benim uydurmam da olabilir öyle olsun istediğim için fsldşgsşh. amacım ciddi kas görüntüsü falan değil tabii ki onu bu şekilde elde etmem mümkün mü bilmiyorum zaten..istediğim özellikle bacaklarımın ve basenlerimin sıkılaşması ve belimin az da olsa incelmesi. sizce 1-2 ay bu uygulamayı kullanmaya devam etsem düzgün sonuç alabilir miyim? ya da başkayoutube kanalı/uygulama önerileriniz var mı? teşekkürlerr şimdiden

1. alabilirsiniz ama bir alttaki soruda da yazıldığı gibi önemli olan beslenme. bol yeşillikli ve proteinli bir beslenme tarzı oluşturursanız kendinize çok güzel işe yarar ama mucize beklemeyin. ama bi 3-4 ay düzenle gayet harika olursunuz tabii devam ettirmezseniz yavaş yavaş kaçar o görüntü.

31 mart 2020 14:31

2. Süslüm ben geçen sene tüm vücut başlangıç 1 seviyesini bitirdim 2.seviyeyi yarıda bıraktım.sonlara doğru aşırı zorlaşıyor ama aşırı yararlı.beslenmeme dikkat ettim başlangıçta kardio olarak leslie 1 mil yaptım 12 kilo verdim karnımda çizgi çıkmaya başlamıştı.3 gün önce tekrar başladım bu sefer bırakmak yok

31 mart 2020 17:06

3. süpersin süslü ya valla keşke ben de böyle olsam...evde spor yaparım benim sıkıntım egzersizler değil yemek yemeyi bırakamıyorum :(( zevkine yiyorum resmen ya onu kessem her şey çok daha kolay olacak

31 mart 2020 17:25

4. anonim2 süslüm bunlar 1.5-2 ay gibi bir sürede mi oldu? lütfen öyle olsun :d

31 mart 2020 17:29

5. Anonim 4 oldu valla :) ama şöyle söyliyim boyum 175 başlangıç kilomda 79 du vücudum çabuk şekillendi tabi bol bol proteinle beslendim spora başlamadan önce biraz karbonhidrat aldım.şimdi de 73 kiloyum bırakınca geri geldiler :(

31 mart 2020 18:04