Ay hayır. 23 yaş küçük değil. Kocaman insanlara bebek muamelesi yapılmasın artık.
A1 ayy süslü teşekkür ederim ya ben de öyle düşünüyorum. çevremden öyle saçma sapan tepkiler aldım ki sinirlerim bozuldu en sonunda buraya sormak istemiştim
çevren gayet haklı.
ya ataerkil biri, ya yaşıtlarını tavlayamıyo kolayca ya da evlenme niyeti falan yok. her halükarda problemli. 23, 30 için çok küçük. 30 yaşındayken 23 yaşında biriyle olduğumu düşünemeiyorum bile. 30 yaşaındaki her süslü de aynısını söyler muhtemelen
23 yaşındaki artık öğrenci değil ve aktif olarak çalışıyorsa 7 yaş oldukça normal bir Aralık.
evet aramalıyız. 30 yaşındayım. işi gücü yerinde, yeterli, değer gören ve benimle yaşıt karşı cins arkadaşlarım o yaş grubuna o gözle bakamıyorlar. konuşacak konu bile bulamayacaklarını söylüyorlar. eski okul arkadaşımız tek bir kişi var bakan, o da madde kullanan, her hafta sevgili değiştiren, küçük yaş takıntısı olan ve kızları üzen biri. o yaşta kendinizi olgun sanıyorsunuz, ben de öyle sanıyordum, yaşıtlarım velet ya diyordum, hatta o dönem çok cool gördüğüm narsist ve loser 30 yaş sevgilim de olmuştu. 23 yaş halimle kişisel gelişim olarak da olgunluk olarak da aramda dağlar kadar fark var. ki her zaman yaşıma göre çok çok olgundum. ama ciddiyim, dağlar var.
Çevren haklı. Okul bitti çalışıyor diye normal olmamalı bu ya. Kendi yaş grubu kadınları yüzüne bakmayınca alt gruba koşuyor erkekler.
arada 20-30 yaş fark yok bence normal. sadece kendi yaşıtlarıyla, kendi çevresinden, kendi statüsünden insanlarla olan insanları asla anlayamıyorum, bence bu çok dar bir bakış açısı. 27 yaşında biri olarak 35-40 yaş aralığında kadın-erkek çok arkadaşım var ve hiçbir zaman 'konuşacak bir şey bile bulamıyoruz ya' denilen bir kız olmadım. aynı şekilde 2000'li kuzenimle de inanılmaz yakınız, her türlü aktiviteyi yaparız. ilişki kısmına gelince de, erkek arkadaşlarım da hep benden yaşça büyük oldu, ben de kendi yaşımdakilerin büyük bir çoğunluğuna katlanamıyorum mesela. ayakları yere sağlam basan, bana bir şeyler katan erkekleri hep daha çekici buluyorum. bu tamamen senin nasıl bir insan olduğun ve aranızdaki uyumla ilgili.
Yani spesifik olarak 22-23 yaşındakilerle ilgileniyorsa problemli tabii ki. Ama yaştan bağımsız o kişiyi seviyorsa neden olmasın.
süslü genelde ciddi ilişki istemeyen,genç kız takıntısı olan adamlar oluyorlar ama sen bilirsin...