32 yasındayım ve bakireyim artık karşılaştığım erkekler şuna karar vermemi sağladı ?

kimse bunca sene beklemene değmiyor. biraz begendiğim birisiyle denesem ne çıkar demek istiyorum. çünkü kimse benle sevgili olmuyor..  kendime saygısızlık olur mu ilk deneyimi böyle yaşamak?

1. Evliyim ve ilk kez 28 yaşında seks yaptım şöyle söyleyeyim eskiden de yapabilirmişim yani bu eşim beklemeye değmez biri gibi anlamında değil onu çok seviyorum ilk onunla olmasından mutluyum ama kafada abartılacak bir durum yokmuş. Önceden yapmış olsam da olurmuş eşimin de ilk benimle oldu ama olmasa da ben bunu sorun etmezmişim

14 temmuz 2024 23:36

2. bekaretin bir erkeğe ödül olarak verilmesi tüylerimi ürpertiyor benim. Ben çok kıymetli ilişkiler de yaşadım burada erkekleri küçümseyen bir tavırla söylemiyorum ilk cümleyi. Fakat bir kadının kendini tanıma süreci, bekareti birine ödül olarak sunmaktan daha değerli. 30 yaşındayım ve 10 yıldır aktif cinsel hayatım var. İlk 3-4 sene cinsellikten zevk dahi almıyordum ne var ki bunda diye düşünüyordum. Partnerlerim değiştikçe, ben değiştikçe keşfettim bunu. Neyi sevdiğimi, neyi sevmediğimi.. kendinize saygı duymak istiyorsanız bunu yapıp yapmamayı kendi iradenizle belirlemeniz gerek. Kimle ne yaşamak istiyorsanız onunla o şeyi yaşayın. Keyfinize kalmış. İster biriyle öpüşür devamını getirmezsiniz ister bi flört bulur birlikte olursunuz ister sevgili yapar onunla yaşarsınız.

14 temmuz 2024 23:39

3. 30 yasindayken sevgilim olmustu biraz guvenilir bir tip olmadigindan beklemek istedim sonra benden bu sebeple ayrıldı.oysaki birlikte olmak istediğim biriydi baya ask acisi cektim vs. 32 yasinda bir sevgilim daha oldu cocugu sevemedim ve istemedim benimle evlenmek istiyordu ben istemedim ve ayrildim.simdi 36 bitiyor ve kimse yok.hic kimseyle birlikte olmadım.ama yine de güven duymadığım biriyle yine birlikte olmam.

15 temmuz 2024 00:19

4. Ben şimdi yaşamayacaksam ne zaman diyerekten 28 yaşında planlayarak bilerek ilk ilişkime girdim çünkü hayatımda özel bir ilişkim yoktu . Yani çok abartılacak bir şey d eğil ilk kimle olduğu. Yine de sana bağlı ama yıllar geçiyor kendini keşfet bir an önce.

15 temmuz 2024 00:25

5. 37 yaşındayım. hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı, kimseyle öpüşmedim bile. benden hoşlanan da hiç olmadı. kilolu özgüvensizliği de var açıkçası gençliğimden beri. öyle bir noktadayım ki zaten aramıyorum bile. ama hayatıma biri girse iyi-kötü demeden denerdim bence. çünkü yukarıda bir süslünün dediği gibi, zaman geçiyor ve insanın kendi bedenini/sevdiklerini sevmediklerini öğrenmesi lazım. hayata geç kalıyoruz.

15 temmuz 2024 01:04

6. Yarına çıkacağımızın garantisi yok. Ben olsam karakterine güvendiğim ve çekici bulduğum birisiyle yapardım. Hani bana zarar vermeyecek, anlayışlı kibar biriyse.

Bu çift olarak zevk alınan aktivitelerden sadece biri. Dans etmekten çok bi farkı yok. Öyle ilk yaptığınızda havai fişekler uçmuyor veya aranızda inanılmaz bir bağ oluşmuyor (eğer siz ona öyle bi anlam yüklemezseniz) Bekaret korkunuz veya dini sebepler yoksa yapın gitsin.

Bu aktivite zamanla deneyimle güzelleşiyor siz daha hiç başlamamışsınız.

15 temmuz 2024 01:16