365 dni oyuncuları sizce gerçekte de birlikte olmuslar mıdır kızlarr?

filmi izledim ve youtubeta sürekli kamera arkası görüntüleri karsıma cıkıyor o kadar yakın ve samimiler ki o sahnelerden sonra yatmamıs olamazlar siz ne düsünüyosunuz :d

1. Bu dizi oyuncularını bilemiyorum olabilir de ama genelde tanıtımlarda, kamera arkasında VS çok yakın olan oyuncular çok pr oluyor bir derecede. harika çift, hep uyumlular algısı için.

5 temmuz 2020 11:26

2. Benim anlamadığım gerçekten o sahnelerde yapıyorlar mı? O derece samimiyet valla zorrr

5 temmuz 2020 11:30

3. Bi sahnede 1 saniyelik bir geçiş vardı adamın pipisi görünüyordu gayet erekte durumdaydı... bilemedim ben gerçekten seviştiler diye düşünmüştüm birkaç sahnede

5 temmuz 2020 11:54

4. Bence de tahrik olmamaları imkansız ya nasıl çektiler o sahneleri cidden cok garip :d

5 temmuz 2020 11:59

5. Erkek başrol yalnız maşallaaa tütütü. Çocukları da cok tatlı bu arada ♡

5 temmuz 2020 12:11

6. İşte kamera açısının önemi :p o sahnelere birbirilerine dokunmuyor bile olabilirler.film çok kötüydü ya

5 temmuz 2020 12:35

7. Film berbat.zaman kaybı tanımının somut haliydi :d ama sevisme sahneleri fifty shadesten daha iyiydi bana göre

5 temmuz 2020 12:46

8. Başroldeki Kadın oyuncu yeni evlenmiş.Kamera arkasındaki samimi görüntüler bana gerçekçi gelmedi, reklam için olduğu belli. Bu yönüyle bile 20 sene öncesinden kalmış gibi ya Eskiden başrol çiftleri arasında kasıtlı olarak dedikodu çıkarıldı iş tutsun diye komik.

5 temmuz 2020 12:46

9. Bu filmi izlemedim ama bunu çoğu filmde düşünüyorum. O kadar seksi sahneler çekiyorlar, iki taraf da tahrik oluyor haliyle. Sahne bitti anda "hadi sonra görüşürüz" diyip evlere mi dağılıyorlar napıyorlar :d

5 temmuz 2020 12:51

10. Anon9 ne bu siddet bu celal normal soru sormuş iste ahjaha

Film kötü kere kötüydü de işte... kesin bi etkilenme falan vardir ama çok da moda giremezler heralde ya bin kisilik setlerde falan.

5 temmuz 2020 12:56