42 beden sisman mi oluyor sizce?

sisman mi sayiliyor 42. beden? pantolon bedeni olarak ve ust beden m

3. boyun kaç

11 eylül 2024 00:54

4. Boy mesela 1.70

11 eylül 2024 00:55

5. vücut şekline de bağlı. balık etli ya da şişman görünebilir.

11 eylül 2024 00:56

6. vücut armut o zaman üst m ise, popoda toplanan kilo direkt şişman gösteriyor ya. benim obez arkadaşımın üstü gerçekten ince alt tarafı devasaydı.

11 eylül 2024 00:57

7. 42 sende balık eti duruyordur. Bende şişman duruyor 1.60ım. Ve bedenler boya göre farklı durur vücut yapısına göre de farklı durur. Hayır durmaz derken nerenizden atıyorsunuz acaba?

11 eylül 2024 01:06

8. a6 beyinsizi boyu 1.75 80se nah şişmandır mesela.

11 eylül 2024 01:07

9. süslünün düşük zekalı anoreksikleri boy ve yağ oranı nedir bilmeden atıp tutuyor ahaha.

hiç kudurmayın şuradan uzun boylu 38 bedenim. hayatınızda gerçekten uzun boylu, kaslı ve atletik bir kadın görmediğiniz o kadar belli ki. 42 beden birisi eğer spor yapmıyorsa, yağ oranı yüksekse şişman olabilir ama başkası gayet fit biri de olabilir asla bilemezsiniz ki görmeden. yüzücü kadınları gördünüz mü hiç acaba? omuzları sizin 1.7m boyundaki sinek siklet sevgililerinizden daha geniştir, öyle birisi zayıf bile olsa 34 bedene sığar mı ya :d

cahillik işte. siz çelimsiz pigme tipliyseniz herkes öyle mi olacak?

11 eylül 2024 01:10

10. süslü benim boyum 172 ve 40 bedenim. kendime iri geliyorum açıkçası . 42 bence iridir ya şişman diyemem ama

11 eylül 2024 01:15