55 kilodan 45 kiloya 2 ayda düşülür mü?

sağlıklı beslenerek, düzgün kalori kısıtlaması yaparak.

1. 100 kilo olsan 2 ayda 10 kilo verirsin ama kilon zaten düşük 45 kiloya düşmek çok sağlıksız. Bir de 2 ayda sağlıklı şekilde çok zor.

25 ocak 2023 21:54

2. 2 ayda 55 kilodan 45 kiloya saglikli ve kalici bi sekilde dusemezsiniz

25 ocak 2023 21:55

3. ben de bunu merak ediyorum ben de 57 kiloyum boyum 158. ben de 47 kiloya falan düşmek istiyorum ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum :/

25 ocak 2023 22:09

4. sakın bunu yapma süslü. 45 kiloya düşmek istediğine göre minyon bir insan olduğunu, en azından uzun boylu olmadığını var sayıyorum. boy ne kadar kısalırsa vereceğin kilo miktarı da biliyorsun ki o kadar çok fark eder. 10 kilo az değil... 10 kiloyu 2 ayda vermek ne olursa olsun sağlıklı da değil. istersen diyetisyen gözetiminde 50 kiloya düş. sonrasının sağlıklı olup olmadığını tartışırsınız... ama kendi başına iş yapma. uzman gözetiminde olmadan kilo vermeye çalışmakla vücudunuza büyük kötülük yapabilirsiniz.

bunu haricinde abur cubur yiyenler varsa, o tarz gıdaları direkt kesmenin faydası dokunur elbette.

25 ocak 2023 22:23

5. yazan herkese tesekkurler, a5 size ayri tesekkur ederim uzunca yazdiginiz icin💗 ne tatli insanlarsiniz beni onemsemeniz cok mutlu etti🌸 162 boyumdayim anoreksik birisi olarak iyilesim surecindeydim 1 senedir bu kiloda kaldim ama

hic mutlu olamadigimi fark ettim her sosyal aktiviteden kactim 45 kiloyken daha sosyaldim ve de kendimi daha cok begenirdim simdi ise cok nadir bu yuzden anoreksik kiloma 40'a donmek yerine 45-46da kalmayi istiyorum kadin doguma da gitmistim regl duzenimi etkilemeyecegini belirtti ama 40 olursan kesilebilirsin dedigi icin o benim icin bir secenek bile degil. 2 ayda vermek isteme sebebim artik sosyallesmeyi cok istiyor olmam. sevdigim cocukla bile gorusemiyorum:(

25 ocak 2023 23:22

6. bu arada hayatimda 6 senedir hicbir sekilde paketli gida, seker, un yoktu zaten o yuzden sadece kalori kisitlamasi yapmam gerekiyor sanirsam😟

25 ocak 2023 23:24

7. süslü bunu kontrolsüz biçimde vermeniz çok riskli değil mi? hele 2 ay içinde gerçekleşmesini istemek, bu yüzden birileriyle bile görüşememek anoreksiyayı aşamadığınızı düşündürdü. 162 boy için 45 de düşük, kaldı ki 45-46 olunca duramama ihtimaliniz var. bu yolculuk nasıl başladıysa aynı şekilde tetiklenebilir ve daha da zayıflamak isteyebilirsiniz. kontrol altında olmadan bir kilo bile vermemeniz gerekiyor bence şu an.

26 ocak 2023 04:13

8. SÜSLÜ ZORLU BİR KAÇ DAĞ FAALİYETİ YAPTIM. 1 AY İÇİNDE 9 KİLO VERDİM. ÇATLAKLAR OLUŞTU. O YÜZDEN CİLT İÇİNDE SAĞLIKLI DEĞİL. BİRAZ YÜZÜMDE ÇÖKTÜ. BELLİ BİR YAŞ ÜSTÜNDEYSENİZ 30 DİYELİM YAPMAYIN DERİM.

26 ocak 2023 08:52

9. bence bi psikiyatriye gidin. belki özlediğiniz şey 45 kiloykenki günlerinizdir. 55 kilo olsanız güzel günleri hatırlamayacak mıydınız yani. olay tamamen sizin kafanızda

26 ocak 2023 11:03

10. Canim suslu, tam olarak ayni seyleri yasiyoruz, eger bu surecte arkadas istersen lutfen bana yaz cok mutlu olurum :)

26 ocak 2023 15:23