6 ay önce saçımı evde boyadım.(rengi resimde görebilirsiniz). mor şampuan da kullandım fakat istediğim küllü ve sarı tonu yakalayamadım?

şuan de palette 10.0 numaralı boya var. içinden çıkan oksidan %9 losyonu kullanmadan saçımı okaidansız boyamış olsam düzelir mi kızlar ): ? resim açılmazsa diye cevapta

1. (link: https://www.hizliresim.com/fszxwi4 renkk)

27 nisan 2022 14:39

2. Birde boyaya mor şampuan veya mor maske eklemek geldi aklıma ama saçma mı süslüler

27 nisan 2022 14:40

3. O tip şampuanlar açık sarılarda ise yarıyor genelde ss

27 nisan 2022 14:43

4. yeterince açılmamış bir saça mor şampuan ve cila hiçbir işe yaramaz. saç kahve tonundan daha ileriye gidememiş ki boş yere saçı yorar ve kurutursunuz

27 nisan 2022 14:44

5. Saçınız tam açılmadığı için turuncu kalmış. 10.0 kullanırsanız birkaç ton daha açılır ama tam açılmadığı için yine turunculuk kalabilir. Mor şampuan zaten bu saça tutmaz. Igora royal turunculuk azaltıcı boyadan katmanız lazım nolur tanesi büyüklüğünde. Tam olarak saçınızı açın bunun için palette 7 tona kadar açıcı boya işinizi görür. üstüne de 7.1 ile cila yapmanız gerekiyor.

27 nisan 2022 14:46

6. Teşekkür ederim cevaplar için kızlar.

(yazar: anonim 4) süslü bahsettiğiniz igora 0-22 sanırım? Birde tam açılmadığı icin dediğiniz boyayı saçta tutma süresiyle mi ilgili süslü,?

27 nisan 2022 14:53

7. Evet o.

Hayır, bazı açıcılar ne kadar bekletsen de tam açmaz. Saçının kaç ton açılmasını istiyorsan ona göre bir açıcı bulup alacaksın. Mesela 10.0 kullanırsan en fazla birkaç ton açılır saçın yine tam tutmaz. Dediğim gibi söylediğim açıcıyı kullanıp üstüne 7.1 ile cila yaparsan istediğin tona ulaşırsın.

27 nisan 2022 14:57

8. Bunu nereden biliyorsun diye sorarsan da saçlarım açık küllü sarı, 2 senedir kendim dip boyası yapıyorum açma cila olarak. En iyi market açıcısı palette 7 tona kadar olanı. Diğerleri Faso fiso. :)

27 nisan 2022 14:59

9. Anladım (yazar: anonim 4) süslücüm cok çok sağolun yönlendirme için.

A5 süslü ben o turunculuğa sebep olan şeyin oksidan olduğunu düşündüm de o yüzden. Aydınlandim ama şimdi :)

27 nisan 2022 15:28

10. süslü istediğin morluğu kullan bir değişiklik olmaz çünkü salarında gram sarılık yok bildiğin kızılımsı. kendin boyamanı önermem bir kuaöfre gidip boyat zaten boyalar ne kadar pahalı boşuna 150 200 tl vereceğine 150 daha ekle kuaför yapsın

27 nisan 2022 16:20