60-70-80 yaşında ama hala çok sağlıklı ve genç görünen insanlar ve tavsiyeleri?

selam kızlar ben böyle listeleri falan çok severim, bildiğiniz böyle güzel yaşlanmış insanların tavsiyeleri tadında sözlük girdisi olur röportaj olur bu tarz şeyler var mıdır? grace and frankieyi oynayan kadınlar gerçekten 80 yaşındalar mesela şu an. ikisi de çok sağlıklı görünüyor ama gracein öyle olmasına çok şaşırıyorum. sizin gördüğünüz babannenizin annannenizin her gün yaptığı şeyler de olur tabi

1. Bunu biliyorum da ben daha çok başarıya ulaşmış insanlardan tavsiyeler tadında bir şey istiyorum süslücüm. bunlar genelde 20-30 yaşında insanların yaptığı şeyler. Küçümsemek için demiyorum ben de yapmaya çalışıyorum çoğunu ama başarı öyküsü istediğim :d teşekkürler <3

11 mart 2019 19:59

2. Anneannemin cildi gerçekten çok güzel. Herkes söyler ama Eve gelen arkadaşımın ilk söylediği bu olmuştu mesela. 1943 doğumlu kendisi ve verdiği tavsiye cildi nemlendirmek. Eskiden yüz kremi yok tabi eline sürdüğü kremi yüzüne de sürermiş asla nemsiz bırakmazmış.

Babam da maşallah yaşına göre diridir bence sebebi kesinlikle sabahın köründe uyanması, az yemesi( masada 2 çeşitten fazla varsa onları yemez ve doktorların da tavsiye ettiği bir şey karıştırmamak), her yere yürümesi. Özetle az yemek ve spor yapmak, düzenli uyumak zaten bilinen şeyler. Anneme göreyse babamın gamsız olması ahshhddj.

11 mart 2019 20:24

3. Babam sigara içer, alkol alır. Adam ekmeği şekeri bıraktı 10 yaş gençleşti. Ev yoğurdu çok tüketiriz biz bir de. Gamsız olmak +1. Gamsızlar asla yaşlanmıyor bence

11 mart 2019 20:46

4. Benim 21 yaşımda göz altı kırışıklığım olmasının sebebi gamsız olamamammış desenize :d

11 mart 2019 20:57

5. Saçı asla boyamamak sürekli kına yakmak kınaya çiğ ceviz kabuğu çay yumurta vb. Şeyler ekleyip hem rengini koyulaştırmak hem sürekli saça bakım yapmak

Anneannem bu sayede 90küsür yaşında mükemmel saçları var. Annem 50 yaşında saçları resmen uzaktan ışıldıyor ne bileyim 20 metre öteden bile görürsün

11 mart 2019 21:47