65ten 55e kiloya inebilen var mı ? ben de bir gün düşebilecek miyim?

süslülerim merhaba. ben eskiden 83 kiloydum şekeri bıraktım yürüyüş yaptım 65 e düştüm direkt. (boyum : 165) sonra bi kaç iltifat alınca şımardım ve saldım. bir senedir 65 kiloyum. sekiz aylık fitness deneyimim oldu. postürüm düzeldi,  bir beden daha sıkılaştım ama hep kalori aşımı yaptığımdan(spor yaptığım günler doymak bilmiyordum)  hep 65-66 kaldım.ben küçüklüğümden beri hiç 50li kilolarda olduğumu bilmem. hiç zarif bir kız olamadım yani.  bu sefer balık etlilik kilidini cidden açmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum süslüler.

1. Süslüm bence ilk defa 38-36 bedeni görünce,  azıcık incelen suratı görünce hemen şımarmaya meyilliyiz :(

25 temmuz 2019 22:52

2. 5’li rakamlarda hayat nasıl hiç bilmiyorum valla süslüm 4. Sınıfta bile 62 kiloydum

25 temmuz 2019 22:53

3. Ben 65'ten 53'e düştüm. Hiç şımarmadım valla, 4 ay diyet yaptım. Hâlâ da dikkat ediyorum.

25 temmuz 2019 22:54

4. 65ten 52ye düştüm, arada bir 53e çıkıp geri iniyorum 1 senedir de diyet falan hiçbir şey yok bam güm canım ne isterse yiyorum( az önce 2 baklava yedim mesela bu saate) 53ten yukarıya çıkmadım. Yavaş yavaş kilo verip bir süre koruyunca oluyor. Kilo vericem diye hiç kasmadım kendimi. Sağlıklı beslenicem paketli gıda yemiycem diye çıktığım yolda bir baktım kilo vermişim. Alışkanlıkşarımı elimden geldiği kadar hala devam ettiriyoeum ama arada canım bir şey isteyice de hiç sallamayıp yiyorum. Yapılıyor önemli olan çok çok sabırlı olmak.

25 temmuz 2019 23:03

5. Anonim 4 süslü ne güzel siz zaten sabit beslenme programıyla inmişsinizdir. Ama yüksek kilodan inerken git gide kalori alımı azaltmak gerekiyor bu yüzden bi dağıtma dönemi oluyor

25 temmuz 2019 23:04

6. Metabolizma hızlandırmak için tarçın+yoğurt ve günde 2 fincan yeşil çay öneriyorum tarçın bende sonraki levelin kilidini açtı resmen yıllarca az yiyip kilo veremedikten sonra tarçına başladım 1 ayda 1,5-2 kilo verdim ondan sonra gaza gelip beslenmeme de dikkat etmeye başladım

25 temmuz 2019 23:06

7. Anonim 5 kesin deniyorum süslüm çok teşekkür ederim

25 temmuz 2019 23:06

8. Ben de yeni doğum yaptım sayılır, 5 ay oldu. Emzirdiğim içim diyet de yapamıyorum. Spor dahi önermiyorlar laktik asit üretimi olur diye.  Ben de zayıflamak istiyorum, benim de kilom 65.

25 temmuz 2019 23:08

9. Anonim 6 süslüm, Allah analı banalı büyütsün siz emzirdikçe verirsiniz inşallah kilonuzu, hele bebiş haraketlenirse dökülüp gider yağlar inşallah.

Anonim 7 o kadar bensiniz ki, tam olarak o bezginlik var üzerimde ve kendimi yırtmam gerektiğini hissediyorum kesinlikle

25 temmuz 2019 23:16

10. 65 66dan 3 ay hipoglisemik hipoglisemik diyet ve sonrasında iştah sorunlarıyla 54e kadar düşmüştüm 4 yıl önce falan. Tabii sonra okul stresiyle depresyonla hepsini geri aldım. Şu an da 70 kiloyum nasıl kilo veririm bilmiyorum.

25 temmuz 2019 23:16