7 numara dizisinin devamında sizce neler olmuştur ?

bence kızlar okullarını bitirip çok başarılı olmuşlardır. armağanla haydar evlenmiştir, aytenin çok yakışıklı sevgilileri oluyordur. cansu mustafa ile evlenmiştir, sıkılan vahitle zeliha köye yerleşmiştir :(

1. Geleceği göstermişlerdi bir bölümde diye hatırlıyorum. Armağanla haydar gerçekten evliydi dkdkkdjdjcjlwpdodjj

11 aralık 2020 20:49

2. cansu mustafayla ayrılalı çok oldu zaten dizide de. yusuf güdükle şakasına sözlendi. sonra gerçekten sevmeye başladı falan. onunla evlenmiştir cansu. armağan haydarla evlenmiştir. ayten 3. kocasından boşanmıştır. rüya sevgilisiyle sürekli kavga edip küs barış devam ettiğinden hala bekardır. vahitle zeliha köye yerleşmemiştir. daha küçük bir evde hayatlarına devam ediyorlardır.

11 aralık 2020 20:52

3. armağanla haydar süper sıkıcı hayatlarına aynı sıkıcılıkta devam ediyordur. ayten baktı ki okumakla bir yere varılmıyor, genç sevgililer de bir yere kadar, bir sugardaddyye kapağı atmıştır. rüya, şile bezi batik elbiseleri ve kedileriyle kendine sakin bir hayat kurmuştur.

11 aralık 2020 20:53

4. Pardon aytenle recep evliydi fmmdkdldkdkdkk Armağanla haydarı hatırlamıyorum.

11 aralık 2020 20:53

5. A2 evet evett yusuf güdükle evlidir doğru, çok beğeniyorum onlarııı jahahah tespitler süper ya. Ama aytenle recep hayatta evlenmez meryemle evlenmiştir o da dmks

11 aralık 2020 21:04

6. Gencler mezun olup gidince vahit emmiyle zeliha evin sessizligine dayanamayip bir evlat edinmislerdir.

Ayten Ruyanin eski sevgilisyle evlenmis (link: https://www.instagram.com/p/CHpH1wFHXvm/?igshid=17rmmuuyfgss3 Hsshshshhs)

11 aralık 2020 21:46

7. Gjdshshah a6 süpersin😂 bu arada evet onları severek takip ediyorum

11 aralık 2020 21:48

8. Vahitle Zeliha evlat edinmiştir+1, benim de aklıma ilk bu geldi.

11 aralık 2020 22:24

9. tamamını izledin mi spoiler sayılır mı bilmiyorum ama hepsi karşı komşunun hayaliymiş aslında, böyle saçma sapan bitmesi hayal kırıklığı oldu ama bu son yüzünden devamını hayal edemedim maalesef.

11 aralık 2020 23:37

10. ben tam bir yedi numara fanı olarak oyuncuların şimdiki hayatlarını dahi ezbere biliyorum. instagrm takipçileriyim ki dizi başladığında ben 7 yaşındaydım :)

Bana kalırsa Ayten zengin kocayı bulmuştur ve keyif için çalışan biridir. kızı olmuştur instablogger bi kız çocuğu vardır falan .d

haydar ve eramağan evlenmiştir, çocukları ultra zeki ve çalışkandır.

rüya gündüzleri mühendis akşamları sanatçı tayfa ile görüşmelere katılan aşırı duygusallıktan bekar ve 3 kedili yaşantısını sürüp, kızların çocuklarını hediyelere boğan teyze modundadır.

cansu yusuf güdük ile evlenip ticarete atılmıştır :)

recep ve meryem mantıcı dükkanını işletmeye devam ediyordur. çünkü recep henüz kendi bölümünün adını bile söyleyemediği için mesleğini de yapmıyordur .d ki recep o cimrilikle mantıcı dükkanında şubeleşmeye bile gitmiş olabilir .d

asiye ve berat 3.çocuklarını büyütüyordur.

sabit köyden hanımını alıp istanbul'a yerleşmiş, yeşilçam kahvesindne çıkmıyordur :)

zelüha yenge ve vahüt emmü ise bu duruma iyice alışıp evlerini öğrencilere kiraya vermeye devam etmektedir. yılda bi, iki kere koçlar ve pilüçler onları ziyarete geliyorlardır :)

oya yüce keşke yeniden çekebilse bu diziyi ama sektörü çoktan bırakmış kendisi..

12 aralık 2020 20:44