70 bel çok mu kalın incelmiyor?

54 kiloyum boyum 162 incelmiyor çünkü kemik yapım böyle

1. Proporsiyonunun nasıl olduğuna bağlı ama kilon ve boyuna göre 80-70-90 gibiysen kalın durur.

6 ekim 2023 10:01

2. süslü 163 boy 57 kilodayken belim 70 cm'di. şimdi 52 kiloyum, 64 cm; ancak bu süreçte şekeri kestim, yoksa spor diyetle incelmiyordu. tabi vücut tipi de önemli; benim kum saati ancak elma vücut tipinde bel vücudun kalın bölgelerinden kalmaya devam ediyor.

6 ekim 2023 10:29

3. Vücut tipinize bağlı benim armut 163 66 kg iken 70 cm idi.

6 ekim 2023 10:31

4. Aynı benim de böyle ki 2 senedir haftada 2 pt ile ağırlık çalışıyorum düzenli, yağ oranım da görece dusuk 55 kiloyum, beli inceltemedik zaten mümkün de değil galiba genetik olarak. 72 cm ile başlamıştım 2 cm ancak inceldi daha da olmuyor takılacak bi şey yok bence. aynı boyda 65 kilo ve yağ oranı yuksek kuzenimin beli 66 cm :(

6 ekim 2023 10:47

5. Süslü vücut ölçülerini sanki 2 boyutluymuşuz gibi düşünmemek lazım. Mesela beli 70 cm olan iki insan düşün, önden bakılınca birisinin beli çok ince diğerinin çok kalın görünebilir. Çünkü biri yandan bakıldığında çok incedir diğeri de daha dolgundur. Ayrıca vücut tipinin de çok alakası var, kum saatti vücutta 70 cm bel hayatta kalın durmaz ama elma vücutta bariz kalındır. Bu nedenle vücut tipinizi baz almanız daha mantıklı.

6 ekim 2023 12:15