76 kilo 164 boyundayım hedef aralık sonu 66-67 kiloya düşmek var mı benzer hedefli birileri?

bu başlık altında neler yaptığımızı falan paylaşalım ve ne kadar ilerleme katettiğimizi vs. gazlayalım birbirimizi girls :)

1. Ben varım. Pazartesi başlamayı düşünüyorum. Operasyon sebebiyle ödemim var. 168 boy 74 kg.

28 ekim 2021 17:39

2. Ben bu pazartesi başladım bugün 3.günüm sıfır şeker sıfır ekmekle günde 2 öğün if yapıyorum

1 aydır haftada 2 gün egzersiz yapıyorum ve ara ara yürüyorum

Bu hafta yürüyüşleri egzersiz günleri ve 1 günde kendime ayırarak haftada 4 güne çıkardım ve 1 saat tempolu yürüyünce yürüyüş parkurundan eve gidene kadar falan 10.000 adımı buluyorum

Hergün 1 şişe soda içmeye başladım önceden hiç içmiyordum

Normalde de bol su içerim su içmeye devam ediyorum bir de limonlu su da hazırlıyorum 3 gündür yürüyüşten/egzersizden sonra kahvaltıdan önce içiyorum.

Başka öneri atın üstüme motivasyon atın :))))

28 ekim 2021 17:48

3. Kahvaltıda yeşillik, 5 yeşil 5 siyah zeytin, 3 tam ceviz, 1 haşlanmış yumurta ve 1 meyve yiyorum ama asla doymuyorum birde ilk günlerdeyim ya şeker istiyo vücut ama dün daha kötüydü bugünden bile alışmaya başladım.

Kahvaltıda yumurtayı 2’ye mı çıkarsam acaba ya tok tutar zaten 10 gün 2şer yumurta yesem sıkılırım herhalde bir süre idare eder mi beni kalorisi düşük faydalı öneri atın üstümeeeeeeee

28 ekim 2021 17:53

4. Ben de varım süslüler. Boy 158 kilo 75. 8 haftada 10 kilo vermek istiyorum :( daha başlamadım ama.

28 ekim 2021 17:57

5. Sscim ben daha önce bir diyetisyenle çalışmıştım. Onun da gözetimi altında protein tozu kullandım. Protein ağırlıklı bir diyet yapıyordum. Ben et ve yumurta çok sevmediğim için arada protein shakei içiyordum.

28 ekim 2021 18:01

6. Ama sindirimle ilgili hiç problem yaşamam ben çok çok nadirdir yani şimdi içiyorum ya sindirimimde herhangi bir etkisini de görmüyorum açıkçası

Şimdi ben normalde de gerçekten 2,5 - 3 litre su içiyorum günde ve bunu isteyerek yapıyorum yani su içmeyi severim ve ben çok kolay terlerim sanırım genetik çünkü annemde çok terler, dolayısıyla çok mineral kaybettiğimi düşündüğüm için mineralli su içmek doğru geldi a1

Google’la da yazıyorum günde 1 şişe maden suyu içmenin zararları vs birşey çıkmıyor kalp hastaları vs 2 şişeden fazla içmesin dışında bir bilgiye de denk gelmedim.

Daha fazla araştıracağım..

28 ekim 2021 18:10

7. A6 yani ben daha önce öyle toz vs takviye falan hiç kullanmadığım için pek sıcak bakmıyorum yani birinci tercihim olmaz, ben daha et(çok sık yemem ama), yumurta, bakliyat, meyve, sebze, turşu vs direkt ham ürün insanıyım yani bunları tercih ediyorum.

28 ekim 2021 18:13

8. A7 bir ayda 75ten 68’e 7 kiloyu nasıl verdin!?!?!? Var mı taktik falan yaptığın spesifik özel birşeyler?

Ben de yürüyüşler dışında evdeyim yarın dolaşmaya çıkmayı planlıyorum valla bir ay oldu artık kış da geldi ayda bir ancak onun dışında evde ya da evin etrafında takılıyorum :(

28 ekim 2021 19:38

9. Ben de geldim süslümm. 163 boy 70 kiloyum Aralık sonu 65 altı görmek tek hayalim;( beslenme icin asırı bir sey yapamıyorum ama haftada 3 gün Pt ile spor yapıyorum. Pandemiden önce spor geçmişim vardı o yüzden zor olmadı ama spor acıktırıyor o zorluyor biraz :(

28 ekim 2021 20:30

10. ben de varım. 160 boyum 80 kiloyum anlık. haftada 4-5 gün spora gidiyorum. deli gibi spor yapıyorum. beslenmemi düzene oturtamadığım için yaptığım sporlar boşa gidiyor kilo açısından :( ruh sağlığım açısından spora yazılmak bana çok ama çok iyi geldi. her gün kendime 1.5-2 saat ayırıyorum mis gibi

28 ekim 2021 20:34