9 kg camasir makinesinde çift kişilik battaniye yıkanır mi ?

yorgan diye bir seçenek var ama battaniye de yıkanır mi acaba arkadaşlar? nasıl makineye yerleştirmek gerekir yıkanabilirse.

1. Ben yıkıyorum. katlıyorum öyle koyuyorum bir de yünlü programı varsa onda yıka

14 nisan 2022 11:45

2. Tamam süslü çok sağol evet yünlü program var onda yıkatayim o zaman. Ben de yorgan da herhalde bu da yıkanır diye düşünmüştüm.

14 nisan 2022 11:55

3. Rica ederim süslü. Bir de en fazla 40 derecede yıka fazla yüksek sıcaklık iyi olmuyor. Kolay gelsin

14 nisan 2022 12:00

4. A3 battaniye fazla yüksek sıcaklıkta yıkanmaz zaten.

14 nisan 2022 12:02

5. Otomatik çamaşır makinelerinde ne yıkıyorsan ona göre program kullanmak lazım. Sıcaklık düşürmek için programa ihtiyaç yok fakat makine ona göre yıkayacak ona göre saatini ayarlayacak ne zaman deterjanı yumuşatıcıyı alacak ona göre ayarlayacak yani.

14 nisan 2022 12:32

6. Ben kendim ayarlıyorum seçeneği, 30 derece 1000 veya 1200 devir. 15 veya 30 dakika. O kadar

14 nisan 2022 15:01

7. Ben düşük devirde ve düşük sıcaklıkta  yıkıyorum. 800 de genelde. Çünkü çok kırışık çıkabiliyor çok sıktırınca ve o kırışıklık asla düzelmiuor.

14 nisan 2022 17:21

8. Büyük ve tek parça olan çamaşırlar için yorgan ayarı. Makine bir tarafa yığılıp tamburu yerinden çıkarmaması için ara ara başka bir dönme yaparak kendini dengeliyor o ayarda. Yünlü yıkamada da çok yavaş çalışır ama tambur dengeleme yapmaz, bir de daha fazla su kullanır, battaniye için uygun olmayabilir.

15 nisan 2022 10:24

9. Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim. Şunda zaten hemfikir gibi herkes düşük sıcaklıkta yıkanmalı.

Ama hangi program o şimdi belirsizlik içinde. Yarın yikayacagim artık ya yünlü ya yorgan programına atıp akıbetini yazarım:)

15 nisan 2022 22:46