aşırı mutsuzum sürekli fal baktirmak istiyorum nasıl kurtulurum?

lütfen linç etmeyin. bir aydır aşırı depresifim. falın doğru olmadığını ve saçma olduğunu, hatta acizlik olduğunu biliyorum ama en azından güzel şeyler söylüyorlar. kurtulmak istiyorum başına gelmiş olan var mı?

1. ben ama kurtulamadım :(

1 mart 2020 21:43

2. Hiç birinin çıkmayacağını bile bile yine de yapıyorum artık ona bütçe ayırmakta istemiyorum ama dayanamıyorum 😭

1 mart 2020 21:45

3. Valla ne yalan soylim süslü fal baktırmak bağımlılık yapıyor. Aslında gerçek olmadığına inansan bile bir başkasının ağzından hayatını duymak iyi geliyor bir şekilde. Para vererek batırıyorsaniz kesinlikle uzak durun insanlar kötü durumunuzu suistimal edebilir. Uygulamalar zaten sahte. En iyisi siz kahve içmeye ara verin böylece fincaniniz Olmaz ve fal baktirmazsiniz :) ben cok fal baktım millete ama bagimli gibi sürekli istedikleri için sıkıldım artik bakmıyorum gerçekten tehlikeli oluyor bi süre sonra.

1 mart 2020 21:47

4. Tüm temiz kalbimle Allaha sığınıp dua ediyorum ben. Bazen fal baktırmak aklımdan geçiyordu ama en güzel çözümü dua edip Allah’a sığınmakta buldum.

1 mart 2020 21:47

5. Teşekkür ederim süslülerim. Ben de inançlı biriyim aslında ama dediğim gibi bir aydır yataktan bile çıkmıyorum kötü bi zamandan geçiyorum. Allaha sığınmak en doğrusu. Bu sefer de kaç kere bunu yaptın nasıl yüzsüzce tekrar ona gidiceksin diye düşünüyorum. Çok kötüyüm.

1 mart 2020 21:54

6. Süslü fal da bakabilirim ama sonu gelmez bunun sürekli bir sey duymaya ihtiyacın varsa bunu fallardan değil daha çok yardım alarak yapmalısın. Derdini anlat ona çözüm bulmaya çalışalım

1 mart 2020 22:03

7. A3 çok teşekkür ederim süslüm ama kimseyle konuşmakta istemiyorum tamamen içime kapandım. Hiç kimseye bir şey anlatmak istemiyorum. Retro var diye okudum, ondan mi başka bi seyden mi hic bilmiyorum ama inşallah geçer gider bi an önce. Biraz daha devam ederse ve kendimi yataktan çıkarabilmeyi becerebilirsem profesyonel bir yardım almayı düşünüyorum artık 😓

1 mart 2020 22:08

8. Çok tatlısınız bu arada gerçekten çok teşekkür ederim ❄️

1 mart 2020 22:09

9. ben bakıyorum genelde tutar ama burda lincleyen olur şimdi 200 tl ye bakıyorum..

1 mart 2020 22:16

10. A5 artık bağımlılık seviyesine geldi. Meme isteyen çocuk gibi günde beş altı kez sürekli istiyorum çok sıkıldım. Kötü bir şey olduğunu bile bile yapıyorum bana da sıkıntı vermeye başladı. Yorumunuz için teşekkür ederim ❄️

1 mart 2020 22:17