aşırı saçma gelecek soru belki ama? 29ken 50 yaşında gibi görünmem ? yanak sarkması ?

merhabalar süslüler. geçen günlerde 29 yaşına girdim. kendimi aşırı yorgun ve yüzümün de aşağı doğru indiğini düşünüyorum. hayatım boyunca pek makyaj yapan biri olmadım sigara vs de nadir içerim. ama çok kilo alıp verdim sürekli, bir de çok stresli bir işte çalıştım 3 sene. zaten yanak sarkmam var bence ustune göz altlarım da çok mor küçüklüğümden beri. yaş aldıkça fena oluyor. doktora gittim yüzünü yukarı çekecek bir operasyon yapamam yanakların çok dolgun zaten dedi . üstüne bir de bugün birisi kamerada ss almış aşırı yorgun ve yaşlı görünüyorum normal baktığımda gülmeden , başka bir doktora mı görünsem çözümü yok mudur:(

1. Yuz yogasi vs gibi seyler denediniz mi hic? Instagramda önerebileceğim kisiler var, belki deneyebilirsiniz.

Melis kocal

Yogadayoga zeynep

Faceformingturkey

Ozlemlefaceyoga

17 ocak 2022 13:14

2. süslü, kolajen takviyesi alın ve yüz yogası yapın. işe yaramazsa ameliyatı düşünürsünüz.

doktor ameliyatlık durumda olmadığınızı düşündüğü için kabul etmemiş. demek ki iyi biriymiş. para kazanayım diye ameliyatı kabul etmemiş.

kolajen, yüz egzersizi ve gülümsemek ❤️

17 ocak 2022 13:16

3. yüz yogası yapanların yüzlerinde acayip bir değişiklik görmüyorum ben hatta olduğundan daha olgun görünüyorlar bence.

süslü bence kolajene başla vitamin takviyelerini de aksatma bir de hafif kilon varsa o da öyle bir görüntü olusturuyor.

17 ocak 2022 13:26

4. Senin gibiydi benimde.

30 kg verdim,hergün gushalar rollerlar yağlara o görüntü tamaaamen gitti. Ama ben kolajende kullanıyordum birde bromelian.

17 ocak 2022 17:34

5. Süslü saç rengin ne

17 ocak 2022 22:34

6. Ya ben de birebir aynı durumdayım bazı 50 yaşındaki ablalarımızın yüzü benimkinden daha gergin daha genç daha güzel. Biraz yüz tipi ile alakalı galiba, elmacık kemikleri sıkı, yüzü yuvarlak olanlar gec yaşlanıyor gibi. Benim yüzüm uzun ince.

Birkac ay kolajen kullandim pek faydasını göremedim. Zaten kolajen takviyelerinin faydasi tartışmalı, cok da içime sinmedi. ilikli kemik suyu yapmayı denemeyi düşünüyorum bir ara evde kendim.

C vitamini serumu kullandim, faydasını göremedim bu konularda.

Sağlıklı beslendim kilo verdim, cok da degil 5 kilo falan. Cildim güzelleşti taze meyve sebze yedigim için ama aynı zamanda yağ oranım azaldığı için de yüzüm biraz daha çöktü.

Gua shalar, yüz yogalari ise yarıyor mu hiç kestiremiyorum. Nedense güvenemiyorum.

Retinol denedim, yazın kullanmaya cesaret edemedim. Kışın da kuru ankara soğuğunda cildim iyice kurudu retinol ile beraber, daha kotu oldu, bıraktım. Daha nemlendirici bir krem kullansam bu sefer de sivilce yaptı. Deneye yanila yeni nemlendirici bulacak butcem de yok su an maalesef.

Ciddi ciddi dolgu, botoks gibi şeyler düşünmeye başladım, ama doğal gorunmezse ya da ileride sıkıntı cikarirsa pişman olursam diye epey korkuyorum. 1 sene öncesine kadar böyle düşünceler bana cok uzakti. Böyle şeylerin kafama takılması bile beni üzüyor aslına bakarsan

18 ocak 2022 10:12

7. @a6 tesekkur ederim oneri için. Baktim genelde bu tarz tedavilerde dermatologlarin önerdiği bir setmis. Su an bioderma sebium hydra kullanıyorum nemlendirici olarak. Sirf nemlendirici bile bu setin iki katı paraya :D daha cok nemlendirir mi bilemem ama hydra'nin yerini tutsa bile cok iyi. Dermoskin genelde olumlu yorumlarla gordugum bir marka ama hiç denememistim, bir bakacağım. Cok tesekkurler.

18 ocak 2022 14:54

8. Herkese teşekkürler öneriler için , çok tatlısınız süslüler. Yüz yogasını düşündüm ama açıkçası yanlış yaparsam yüzde kalıcı çizgiler oluşabiliyor diyorlar çekimserim bu konuda. Biraz daha kilo verirsem sağlıklı şekilde belki biraz toparlar tabaklarım. Sigara artık hiç kullanmıyorum. Spora da devam edeceğim. Doktor ile konuşup araştırıp kollajen takviyesi alabilirim belki.

18 ocak 2022 18:54

9. *Yanaklarım demek istemiştim :)

18 ocak 2022 18:55

10. süslü ben de benzer durumdayım. bir çözüm bulabildin mi ? kilo vermek çözüm diyenler var ama yüzde yağ kaybından sonra hacim azalıyor ve deri daha da gevşiyor gibime geliyor. yorum yaparsan sevinirim.

26 eylül 2024 23:06