aşırı sakin insanlar hakkında ne düşünüyosunuz? itici mi buluyosunuz?

böyle insanların ortamlarda falan hiç mi şansı yok sizce? mimik, jest kullanmayanlar, hareketli bir yapıya sahip olmayanlar. konuşurken sakin olanlar. pokerface olanlar. el kol hareketi yapmayanlar

1. Ben de böyleyim cok soğukkanlıyım tepkisizim insanlar bana buzdolabı diyorlar :))

18 temmuz 2023 17:03

2. keske öyle biri olsaydım diye özeniyorum

18 temmuz 2023 17:04

3. Çok sakin her durumda mantıklı düşünen soğukkanlılığını koruyan bir arkadaşım vardı. Bana çok iyi gelirdi. Bayılırdım o soğukkanlı sakin haline. Çünkü ben çok fevri ve duygusal tepkiler veren biriyim. 3 yılın sonunda herkese mantıklı mantıklı yalanlar söyleyen 40 tilkinin kuyruğunu birbirine değdirmeden işini yürüten bir şeytan olduğunu anladım. Bu kadar soğukkanlı insanları tehlikeli buluyorum artık.

İş yerimde yine çok sakin bir arkadaşım var ama ciddi bir sorun karşısında sinirlenip " neyse sakinleşelim öyle bakalım duruma" falan der. Sorun karşısında duygusunu belli eder ama tepki koymaz. Yani sakin insan var sakin insan var. Her durumda çok mantıklı ve soğukkanlı insanların kolay ve rahat yalan söylediğini düşünüyorum.

18 temmuz 2023 17:08

4. bende böyleyim. beni ya çok seviyorlar çok kibar nazik sessiz diye ya da benden nefret ediyorlar. tuhaf bulanlar oluyor falan. yapcak bir şey yok.

18 temmuz 2023 17:13

5. İs yerinde biz kiz var böyle. Kovmasinlar diye yalvardik iyi biri isini yapar diye bi ton dil doktuk. Sirf sakinligi yuzunden cikaracaklardi. Şu an hala ayni insan. Ofiste kimse sevmiyor. Ama boyle cekememezlik gibi değil. Yalniz kaliyor. Benim bi derdim olsa ofisten on kişi koşar gelir yardim eder. Ona bi gecmis olsun der gecerler. Bu iyi bisey degil. Dahasi bi travma yaniti oldugunu dusunuyorum. Kendinizi sosyal olmak bakimindan gelistirebilirsiniz.

18 temmuz 2023 17:52

6. Bir arkadaşta aradığım özellik olmasa da itici ya da kötü olduklarını düşünmüyorum. Sadece birlikte vakit geçirmek isteyeceğimi sanmıyorum.

18 temmuz 2023 18:17

7. benimle de kimse vakit geçirmek istemiyor. erkekler kadınlar sıkıcı buluyor. yeni iş bulamıyorum. kimseye heyecanlı gelmiyorum. dezavantajlı olarak dünyaya gelmişim. keşke yaşamasam

18 temmuz 2023 18:22

8. maalesef ki durum dediğin gibi oluyor ss. ben de sakin bir insanım ve a7'nin anlattığı gibi oluyor. iticiden ziyade hayalet gibiyiz bence.

18 temmuz 2023 18:58