aşırı terleme sorunu lütfen yardım?

susluler selam. 27 yaşında bir kadinim, önceden herkes gibi normal düzeyde terlerken son 6 aydır aşırı terleme problemi yaşıyorum. özellikle koltukaltim hep ıslak. kilo problemim yok. ve normalde aşırı terlesem bile kokmazken şimdi duştan bir saat sonra bile kol altım leş gibi kokuyor. temiz tutuyorum kıl tüy barındırmiyorum neden böyle kafayı yiyorum artık. normalden farklı olarak fazla deodorant kullanmaya başladım onun etkisi olabilir mi ter bezler mi bozmus olabilir mi? yada vücut özellikle yüz terlemesi ile ilgili yaptırmam gereken tahlil falan varsa hangi doktora gitmeliyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ❤️

1. D vitamininize baktırın süslü. D vitamini eksik olunca aşırı terleme oluyor özellikle yüzde.

13 eylül 2020 15:33

2. dahiliye süslü. Ordan da endokrinoloji ye gönderirler daha derin araştırma gerekirse. Geçmiş olsun.

13 eylül 2020 15:37

3. Bence de bir uzmana gorunmelisinjz. Ben de fazla yerlerim ama eskiden beri durum bu. Sonradan gelişmesi bir şeylerde fazlalık ya da eksikliğe işaret olabilir. Yediğiniz şeyler de ter kokusunu etkiliyor. Ekşi sözlükte karbonat kullanarak koltukaltı florasını bozdugundan bahseden bir girdi vardı, bu tip bir şey de olabilir belki.

13 eylül 2020 16:10

4. Tereson markanın terleme önleyici solüsyon çok iyi baya kişi memnum, bakmalısınız yorumları da iyi baya

13 eylül 2020 16:47