aşırı uzun erkekle sevgili olmak?

kızlar ben 1,68 im, kendimi asla kısa görmüyorum, benden hoşlanan bir bey var ama aşırı uzun, cidden 2 metreden fazladır, ben 2.10 diye tahmin ediyorum. çok akıllı, zeki biri ama yan yana komik gözüküyoruz gibi hissediyorum. aşırı uzun bir erkekle birlikte olan var mı neler yaşadınız, yada siz böyle bir erkekle birlikte olur muydunuz?

1. Bu kişi sarışın mı

15 mayıs 2020 23:50

2. Süslü hislerini dinle takılma boya. hiç de komik durmuyor böyle ilişkiler

15 mayıs 2020 23:52

3. süslü şuana kadar en fazla 187 biriyle sevgili oldum ve yanyana iti gözüküyorduk, bem topuklu giyince daha bir orantılı oluyorduk. ama şimdi 2 metre biri beni biraz korkutuyor. ne bileyim yanında çok ufak hissediyorum

15 mayıs 2020 23:52

4. yok hayır sarışın değil

15 mayıs 2020 23:53

5. en yakın arkadaşımın böyle bir ilişkisi vardı, yatakta biraz zorlandıklarını söylemişti ama bilemiyorum. onu haricinde gayet iyi anlaşıyorlardı

15 mayıs 2020 23:54

6. Süslücüm huyu suyu iyiyse ve aklına kalbine yatıyorsa takılma derim

15 mayıs 2020 23:54

7. ya çocuğa aşık değilim ya da yoğun şekilde hoşlanmıyorum ama konuşmaktan, tartışmaktan zevk aldığım biri. ama onun bana karşı boş olmadığını biliyorum, belli ediyor zaten. şans versem mi diye düşünüyorum ama dediğim gibi o o kadar uzun ki (bir de hafif yapılı) insan bi çekinmiyor değil. yatak konusunu hiç düşünmemiştim ama haklısınız bir düşününce o da zorlar gibi

15 mayıs 2020 23:59

8. Baş harfi c mi

Bu arada yatakta gercekten sorun oluyor bazi pozisyonlar. Onun dışında bir sorun yok bencr. Hatta ben 170 cmlik boyumla ilk defa bir erkeğin yanında kenidmi minik hissediyordum jsksbzma benimki de nerden baksan 2 metreydi

16 mayıs 2020 00:20

9. boy önemli bir faktör değil bence. bkz. jan vesely ve eşi. sizinkinden çok daha fazla boy farkları var ama çok uyumlu bir çiftler.

16 mayıs 2020 00:21

10. Anonim 7 bahsettiğiniz kişinin soyisminin ilk harfi b mi ?

16 mayıs 2020 01:34