a101, bim ve şok kurabiyelerinden lezzetine kefilim dedikleriniz hangileri?

süslüler geçen a101den portakallı kurabiye aldım bir hevesle ama tadı hiç hoşuma gitmedi. şekeri çok az, tatsız tuzsuz gibi geldi. önceki günlerde aldığım şoktaki elmalı kurabiyeler ise fena değildi. harika değildi ama yine de güzel sayılırdı. aynı kurabiyelerden a101 ve bimde de var ama markalar farklı. atıyorum x marketin elmalı kurabiyesi daha iyi, y marketin ise tereyağlı kurabiyesi çok iyi vs dediğiniz kurabiyeler var mı?

1. Şu ekonomik kriz döneminde en beğendiklerimizi birbirimizle paylaşalım da sonra verdiğimiz paraya acımayalım. Ben o a101 portakallı kurabiyelere verdiğim paraya acımıştım çünkü. Keşke onun yerine başka bir kurabiye alsaydım demiştim.

7 aralık 2021 20:17

2. Bim süt kaymaklı kurabiye. Acayip kezzetli bir şey

7 aralık 2021 20:47

3. a101'in elmalı kurabiyesinin tadı güzel ama iç dolgusu az. bim'in kavala kurabiyesi çok güzel.

7 aralık 2021 20:50

4. Sok portakalli kurabiye ve bim Kavala kurabiyesi harika.

7 aralık 2021 20:53

5. Bim kavala kurabiye ve süt kaymaklı kurabiyeleri çok güzel süslü.

7 aralık 2021 21:16

6. Bim kavala ve tuzlu susamlı çubuk

7 aralık 2021 21:21

7. benim bu aralar favorilerim:

hanımeller beyaz çikolatalı limonlu

hanımeller tereyağlı

7 aralık 2021 21:48

8. A101 nimet süt ve mahlepli kurabiye. Geçen sene o kadar çok yiyordum ki. Aşırı lezzetliiii nolur bir kere deneyin. Beni seviyosaniz

7 aralık 2021 21:52

9. Hepsini teker teker not alıyorum süslüler, çok teşekkür ederim.

Mutsuzkadin süslüm şoktaki portakallı daha mı güzeldi? Tüh ondan alsaymışım keşke. Şeker oranı nasıldı?

7 aralık 2021 22:29

10. Daha çok süt kaymaklı kurabiye önerisi verilmiş süslüler. Özellikle de biminki. Bir süslüm a101inki harika demiş ama ikisini birden denemiş miydin süslü? Nasıllardı?

Bu süt kaymaklıdan en yakın zamanda alacağım.

Kavala kurabiyesini ise yıllar öncesinden alıp yiyordum süslüler onu yazmayı unutmuşum. Biminki gerçekten lezzetli bir kurabiyeydi.

7 aralık 2021 22:32