a101 den birkenstock alan var mı süslüler?

gerçek midir sizce? trendyola bakıyorum fiyatlar uçmuş durumda uygun fiyata birken arıyorum help :(

1. A101 online Pazaryeri gibi oldu tüm markaları satıyor nike, adidas, birken, crocs falan. Ben geçen yaz crocs aldım. Bence a101dekilerin hepsi gerçek. Hatta trendyol a asla güvenmem a101 e güvenirim o kadar söyliyim

13 mayıs 2021 20:43

2. Benim denk geldiklerim de hep gerçekti barkodlu falan

13 mayıs 2021 20:45

3. Evet orijinal birkenstock alabilirsin trendyoldan alanlar kazık yemeyi seviyor zavallı a1 de aklınca dalga geçmiş :d

13 mayıs 2021 20:48

4. ben aldım orijinal. trendyol'dan daha güvenilir, anonim 1 kendini çok akıllı zannediyor hjdöjdkjhd

13 mayıs 2021 20:55

5. Ben de aldım süslü, kutusunda barkodlu sticker ı falan gayet sağlam ve türkiye distribütörü olan form medikale ait de bir kağıt vardı, ya da etiket, şu an onu tam hatırlayamadım, baktım da atmışım. sadece narrow fit ya da regular fit seçeneği olmuyor sanirim a101 de. Hatta şuna da dikkat et derim listelerken bazen birken diye de yazılmış olabiliyor isim a101 de, hatta ben kahverengi gizeh ararken isimle aratıp bulamamıştım, ardından filtre kahve almak için "kahve" aramasıyla aradığım renk ve modeli bulup almıştım hem de çok çok uygun bi fiyata, kimse bulamamış demek ki :))

13 mayıs 2021 21:01