acemi cadı, sihirli annem ve selena hangi çocukluk dizisi favorinizdi ve neden?

1. sihirli annem. bana çağrıştırdıkları sahip olmak istediğim aile, yuva sıcaklığı, travmatik çocukluk anılarımın içinden kısa süreliğine sıyrılış... hala bazen izliyorum kafa dağıtmak için

25 ağustos 2024 01:37

2. Tabi ki sihirli annem. Okuldan gelince tekrarları falan olurdu oturup izlerdim soğuk kış günü sobanın yanında. Asla oradaki gibi huzurlu bir ailem olmadı belki o yüzden çok özel kaldı hep

25 ağustos 2024 01:42

3. Sihirli annem tabii ki. Hala gece uyurken izliyorum safe place hissi veriyor tam olarak

25 ağustos 2024 01:50

4. Hiçbiri değil benimki alfti canım çocukluğum <3

25 ağustos 2024 01:54

5. ben sabrinayı çok severdim :((( keşke yeniden izleme şansım olsaydı.

25 ağustos 2024 02:16

6. Ay bücür cadıyı falan bilmiyorum ben çocukken favorim sihirli annemdi ama şimdi selena çünkü büyüyünce sihirli annem biraz sıkıcı gelmeye başladı selena daha çok sarıyor

25 ağustos 2024 03:06

7. 1. Sihirli annem, karakterleri seviyordum.

2. Acemi cadı, Sabrina'yı çok severdim ve onun uyarlaması.

Selena'yı arada izlerdim ama sevmezdim. Karakterler çok yapmacık ve abartı geliyordu.

25 ağustos 2024 07:26

8. bez bebek :d

25 ağustos 2024 08:46

9. Sihirli annem izlediğimde 9 10 yaşında falandım. Komşu kızıyla sihirlerimiz varmış ama sırmış gibi davranır oyunlar oynardık.

Acemi cadı tvde denk gelince izlerdim.

Selenayı pek sevmezdim o zamanlar büyümüştüm daha çok

25 ağustos 2024 10:30

10. Acemi cadı

Sihirli annem

En iyi arkadaşım (cino-barış) severdim

Ama selenayi pek izlemezdim mekanlardan oyunculurdan olaylardan ötürü heralde pek sevmezdim

25 ağustos 2024 10:45