acnelyse 0.025 1 yıldır kullanıyorum kırmızı sivilce izlerine hiçbir etkisi olmadı? benzer deneyimi olanlar veya retinol tavsiyesi olan?

kızlar bu ürünü 1 yıldır haftada en az 2 kez olacak şekilde kullandım ama gerçekten 0 etki. daha yüksek yüzdeli ürününe mi geçmeliyim yoksa başka hangi markayı tavsiye edersiniz? şu an aklımda neutrogena ve cerave retinol ürünleri var ama bu ürünlerden de 0 etki mi alırım acaba? lütfen benzer sorun için önerilerinizi paylaşınn çok mutsuzum bu izlerlee :(((

1. en düşük dozunu kullanıyorsunuz süslü o dozu yeni başlayanlara veya cildi aşırı hassas olanlara öneriyorlar. bir sene çok uzun bir süre alışma süreciniz için. ben retinole alışık cildimde acnelyse in en yüksek dozunu aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım ve baya baya işe yarıyor. bu soru cevap sekmesinde de acnelyse ve kozmetik bakım markalarının retinol ürünleri düzenli şekilde karşılaştırılıyor hepsini okuyorum genelde acnelyse in çok daha etkili olduğu kanısında çoğunluk. bence yüksek dozlarından birini deneyin olmazsa eczane markalarının retinollerine bakın acnelyse üçte bir fiyatına eczane ürünlerinden. çok bir şey kaybetmezsiniz.

17 ekim 2024 04:09

2. Süslü benim de hiçbir işe yaramadı ya yanaklarımda vardı kırmızı sivilce izleri geçmedi yani

17 ekim 2024 10:04

3. İrritasyon yaşamıyorsan yüzde yükselt veya kullanım sıklığını arttır süslü, bunun haricinde bariyerini güçlü tutacak bir bariyer kremi kullan, brn cildim yağlı diye hep çok hafif nemlendiriciler kullandım ama hataymış. bir de azelaik asit, alfa arbutin ve tranexamic asit öneririm, ben azelaik asidi her gün düzenli kullanıyorum, arbutin ve tranexamic asidi birkaç günde bir olacak şekilde.

17 ekim 2024 16:26

4. A4 hangi markaları kullanıyorsun yazar mısın

17 ekim 2024 19:08

5. Serumlar cos de baha, nemlendirici cerave pompalı losyon, iunik beta glucan ve boj red bean gel ihtiyacıma göre, bariyer kremi purito wonder releaf ve isntree ha sleeping mask

17 ekim 2024 21:01