acun ılıcalı’nın yeni sevgilisi ayça çağla altunkaya?

kızlar bu kızı daha önceden tanıyan eden var mı, kız 20 yaşında ve yalova’da yaşayan hemşirelik okuyan halktan bir kızmış, tatil için alaçatı’ya gittiğinde acun bunu görüp beğenmiş ve kendisiyle iletişime geçirtmiş, hadi biraz gıybet yapalım ahshshsh

1. dede olacak herif hala kızından küçük çoluk çocukla para insanı azdırıyor dedikleri bu işte. ama ben bu kızlara daha çok kızıyorum para uğruna satıyorlar bedenlerini. baban yaşındaki adamla işin ne senin.

26 nisan 2020 04:39

2. Kızı da pek beğenemedim ben.Şeymayı ne kadar sevmesem de en azından güzeldi...

26 nisan 2020 04:55

3. Sıradan bir ailede büyümüşse acaba acuna, arkadaşlarına nasıl ayak uyduruyo. Esatin esi de sosyete gibi. Kızımızın kendine güveni o biçim demek ki

26 nisan 2020 05:09

4. a3 cidden nasıl ayak uyduruyor ya, ama şeyma da halktandı, acun halk çocuğuydu diye halktan seviyor galiba hahahahahah

26 nisan 2020 05:12

5. Demek uçağı var ama halktan kopmamış vay anasını haha

26 nisan 2020 05:18

6. Aşkımlar bu işlerin zengin erkek kızı uzaktan görüyor çok hoşuna gidiyor ve bir şekilde tanışıyor olarak düşünmeyin çünkü yok öyle bir şey. İzleyenler hatırlar muhteşem yüzyılın ilk bölümünde padişah için 7-8 tane kız dans etmişti Süleyman bir tanesinin önüne mendil atıp onunla sevişmişti bunlarda öyle işliyor çoğu zaman. Özellikle acun ılıcalı gibi para yedirmesiyle ünlü, genç ve güzel kızların kendilerini üstüne attı biri öylesine, aşırı güzelde olmayan ve tanımadığı bir kızı uzaktan ne hoşmuş diyip bir şekilde iletişime geçer mi? Ama bir süre birlikte çalıştılarsa ya da aynı çevrenin insanlarsa ki kız Yalova'da hemşirelik okuduğunda göre değiller işler değişir o zaman insanlar gerçekten birbirlerini tanıyıp başlıyabiliyorlar.

26 nisan 2020 05:29

7. Gercekten cok merak ettim ayca cagla ile nasıl tanıştıklarını. Magagenius yayınında ayca caglanın seyma gibi gösteriş meraklısı olmadıgını, instasında bir anda ilgiden korkup kapattığını acunun da bu halleri hoşuna gittiğini söyledi. Yayında bahcesehirden bir kız da hic öyle olmadıgını sürekli herkese miamiden bahsediyordu dedi bilemedim ben..

26 nisan 2020 05:38

8. Sen kalk yalovadan miamiye özel uçakla git. Kesinlikle anlatıyordur

26 nisan 2020 06:16

9. Kız seymaya aşırı benzemiyor mu yahu burnunu yaptirsa aynısı olacak

26 nisan 2020 09:32

10. Ay ben şimdi gördüm kızı fan sayfasından baktım da bu kız mi halktan ya? Bunlar halksa biz neyiz arkadaş.. ayrica birisi de demiş katılıyorum şeymayı çok andırıyor, 2.şeyma vakası olabilir yani ilerde

26 nisan 2020 09:58