adını yoruma yazacağım instagram dedikodu sayfası hakkında ne düşünüyorsunuz?

reklam yapmamak için adını yoruma yazmak istedim. kendisi bütün ünlüleri tanıyor gibi baya içerden bilgi veriyor yalan mı gerçek mi anlamıyorum

1. Türkçe'yi doğru kullanıyor ve bu ortalama üstü zekaya sahip olduğu izlenimi veriyor. Son günlerde özellikle bu tarz hesapların eğitimsiz ve cahil kişilerce yönetilmesine rağmen(gizlinot: tabi hitap edilen kitlenin geneli de malum) çok takip edilmesi, hiç kimsenin uyarma gereği dahi duymaması can sıkıcı. Sonuçta instagram gibi kullanımı basit bir sosyal medya aracı da olsa yapılan iş "iletişim" ve bunu doğru yapmanın temeli de doğru dil kullanımı.

13 eylül 2020 21:48

2. Çok saçma buldum. Murat cemcir'in işine saygısını çok saçma bir şekilde eleştirmiş. Saçma sapan yerlere çekmiş. Bomboş bir profil.

13 eylül 2020 22:36

3. Hele bir de ahmet kural aklaması var ki akıllara ziyan. Ne kadar da ponçik bir insanmış da biz bilememişiz.

13 eylül 2020 22:41

4. Evet süslü adama şeytanın çocuğu demiş neredeyse :d olayları işine geldiği gibi yorumlayan bir sayfa gibi

13 eylül 2020 23:00