adsız porno ve mastürbasyon bağımlıları grup terapisi?

süslüler ben bir porno bağımlısıyım. yaklaşık 3 yıldır sürekli porno izliyorum.bazen canım istemese de açıp zorla izliyorum. mastürbasyona ortaokuldayken falan başladım, hayal (gizlinot: fake senaryolar) kurarak mastürbasyon yapmaya lisede başladım. bu dönemde erotik şeyler de izlerdim ama direkt penis ve vajina görüntüsü beni rahatsız ettiğinden hiç porno izlememiştim. üniversiteye geçtiğimde pornoya başladım. bir daha da bırakamadım. çirkinim, özgüvensizim, hiç sevgilim olmadı. buna rağmen libidom çok yüksek. ama enerjimi akıtabilecegim bir erkek arkadaşım yok. yakın zamanda olacak gibi de durmuyor. hiç sevilmemiş ve sevilmeyecek biri olduğumu düşünmek beni pornoya sürüklüyor sanki. zaten asla sevisemeyecegim, bari bu şekilde tatmin olayım diye düşünüyorum. ne zaman böyle hissetsem o an canım istemese bile porno açıyorum. en çok izlediğim kategoriler old young, humiliation, gangbang, rough. ve layık olduğum seks buymuş gibi geliyor asla romantik sevgi dolu tutuklu ilişkiler izleyemiyorum. video ne kadar istismarci ve igrençse bir o kadar zevk alıyorum. mesela şimdi de canım istemiyor ama kendimi porno izlemek zorunda hissediyorum bir yandan. benimke aynı durumda olan var mı çok merak ediyorum, ya da bu konuda herhangi bir şey söylemek isteyen varsa yazsın konuşalım süslüler.

1. Ne çirkini yahu damacana olsan yürüyecek erkekler var ülkede

24 ağustos 2021 00:20

2. süslü yaşamadım bilmiyorum söylemesi kolay ama bırakmaktan başka da çaresi yok gibi. porno ve fazla mastürbasyon cinsel sağlığı gerçekten olumsuz anlamda etkiliyor, cinsellikten alınan keyfi de düşürüyor hatta bazen tahrik bile olamıyorsunuz normal şekillerde. kafanızda kurduğunuz fantezilerin uç olması çok absürt değil, hepimizin hayal gücünde ya da izlediği pornolarda öyle şeyler olabiliyor ama napın edin porno ve mastürbasyon orucuna girin bence süslü. sonrasında da mümkünse pornoyu tamamen kesip mastürbasyonu daha normal sıklıklarda yapmaya devam edin derim.

24 ağustos 2021 00:24

3. ya ben porno izlemiyorum da her gün yatmadan önce yapıyorum istisnasız bıktım artık:( yapmadan asla uyuyamıyorum hatta bazen 2-3 kere yapıyorum

24 ağustos 2021 00:31

4. anon1 damacana muhabbeti çok rahatsız edici. ben damacana sikmeye çalışan adamlarla birlikte olmak istemiyorum.

24 ağustos 2021 01:02

5. Süslüm ülkede kimse kolay kolay anonim de olsa bunu kabul edip ortak terapiye gelmez gibi geldi. Veya maazallah birisi dadanır falan (gizlinot: Türkiye burası maalesef her şeyi düşünüyor insan) cidden sizin adınıza endişlendim. Durumunuz varsa lütfen bir cinsel terapiste (gizlinot: Seks terapisti) veya normal terapiste gidin. Porno bağımlısı değilim ama bağımlılığın nasıl bir şey olduğunu biliyorum burada insanların dediklerine takılmayın ve profesyonellere içinizi açın. Size çok sıkı sarıldım çok geçmiş olsun

24 ağustos 2021 01:33

6. bu arada evet porno bağımlılığı diye bir bağımlılık var ve eski sevgilimde olduğu ve düzeltmek de istemediği için epey mutsuz geçmişti cinsel hayatım. bu yüzden farkındalığınız için takdir ediyorum sizi ss. ayrıca seviş demek çözüm değil bence. bir bağımlılıktan alıp başka bir bağımlılığa sürükleyebilir bu durum. ayrıca şu an gerçek sevişmeden beklentileriniz de karşılanmayacağı için mutsuz olabilirsiniz. öncelikle kendi kendinize çözmeniz en temizi. terapi alabilirseniz mutlaka alın süslü.

24 ağustos 2021 01:34

7. Süslü şu 'hakkettiğim bu' 'şiddet vs olmadan zevk alamama' kısmını çözmen gerek çünkü reelde yaşadığın deneyimler de böylw olursa partnerin tarafında manipüle şiddet vs olaylar olabilir sen zarar görürsün. Yardım almanı öneriirm ben de

24 ağustos 2021 10:35

8. Ss

Valla insan yeri geliyor parmağını sokuyor, yeri geliyor dildo sokuyor yeri dildosuzluktan başka kalın bir şey sokuyor ama karşıdakini rahatsız etmiyor elin adamı damacanaya yürüyor diye rahatsız edici oluyor.

Bence bu şekil devam et sen.

Not: tabi toplumun kullanacağı bir ürün olma ihtimalini es geçiyorum.

24 ağustos 2021 11:04

9. anonim 1 ne saçmalıyorsunuz ya.

24 ağustos 2021 22:41