afra saraçoğlu güzel mi sizce ?

kadınsı gelmiyor bana 17 yaşındaki tatlı kız çocuğu gibi çekicilik 0

1. Ay elli kere konuşuldu yetmedi mi

27 temmuz 2023 10:55

2. 51.defa konuşsak nolacak ? Sevgilimle öpüştüm hpv kapmismiyimdir acaba ya da exim bana yazmış kesin beni seviyo sorularından devam et sen

27 temmuz 2023 10:58

3. güzel ama çekici değil bence de, daha çok masum tipli bir kız.

27 temmuz 2023 11:02

4. Kizi boklayıp durmayın ya pamuk gibi kız işte. Yeni moda bu çıktı her yerde kızı yeriyolat gayet güzel su gibi bi kız

27 temmuz 2023 11:03

5. Lezler gibi niye habire kiz konusuyosunuz cidden

27 temmuz 2023 11:03

6. Süslü sözlük gollumları yine birini beğenmiyor asjflfşfkşd

27 temmuz 2023 11:06

7. Ya da soruyu degistiriyim : Beğenmeyenler nesini begenmiyor ?

A6 sjsjjsjsj bu kızda bisey var anlamadim bazen güzel bazen cirkin geliyor gözüme çözemedim nedenini

27 temmuz 2023 11:07

8. hareketleri yüzünden bana itici geliyor. o yüzden güzel bulamıyorum. bir olmamışlık bir şımarıklık var sanki. bunlar yüzünden beğenemiyorum.

27 temmuz 2023 11:27

9. Güzel ama ağız yapısı biraz havasını bozuyor bence. Piyasadaki diğer ünlü kadinlarin çoğu afradan daha güzel.

27 temmuz 2023 11:32

10. kesinlikle a9a katılıyorum. hizmetliyi oynayan insanlaeı normal yaşamlarında süslü püslü görünce bile garip geliyor sanki gerçekte de o rollerdeki yaşamlarıymış gibi ve çok dikkat çekmiyorlar.

soruya bakarsak tabiki çirkin değil ama ben ağız çene yapısını beğenmiyorum, gözleri de aşırı büyük duruyor sevmiyorum açıkçası. kahverengi gözlü shopu da gördüm ve bence dümdüz kız olmuş, dedikleri doğru.

27 temmuz 2023 12:05