afra saraçoğlu neden bu kadar linçleniyor? mert yazıcıoğlu bile bu toplum kadar kin tutmamıştır herhalde?

insanların özel hayatıyla toplum neden bu kadar alakadar oluyor anlamıyorum. üstelik mert ramazanın bu kadar linçlendiğini görmedim, derseniz ki onun sadakat borcu yoktu olabilir haklısınız ama bergüzar korel halit ergenç örneğine bakalım. orada da bergüzar yuva yıkan kötü kadın halite yine laf yok. bu ikiyüzlü, kadın düşmanı toplumu anlayamıyorum gerçekten. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1. Bence kızın tipinden dolayı ekstra linçleniyor olabilir. Tam zorba tipi var kızda bana çok sevimsiz geliyor.

3 aralık 2024 12:55

2. ne yapti da lincleniyor anlamadim.

3 aralık 2024 14:26

3. @4 Mert yazıcıoğlunu, mert ramazan demirle aldattı. Senelerdir 3ü arkadaşmış ama yalı çapkınında yakınlaşmışlar. Bu ortaya çıkınca linçlenmeye başlandı. Mert ramazan'da o dönem linçlendi ama konusu kapandı unutuldu gitti. Afra ise ne zaman gündeme gelse bir sürü kötü yoruma maruz kalıyor

3 aralık 2024 14:31

4. Afra da tip olarak baya saf şirin duruyor ki. Baby face bir kız

3 aralık 2024 14:44

5. birincisi halit'ten nefret ederim, hiç bir dizisini izlemedim.

bergüzarı da salak bulurum.

afraya gelince afranın soğuk ve şımarık bir duruşu var. o irrite ediyor beni. bu olaydan önce de sevmezdim. serenay mesela ne halt yerse yesin sıcak ve samimi duruyor. bu çok etkili.

ikinci olarak da afra gerçekten adice bir şey yaptı. gözlerimizin önünde doğum gününde aldattığı sevgilisinin gözünün önünde diğerinin elini tutuyordu. o küçücük an bütün ülke gençlerinin zoruna gitti. çok çok talihsiz bir andı.

yine afranın son rolü de iğrenç bir rol. o rol + bu yaşananlar afrayı hedef tahtasına koydu.

mert ramazan'a gelince çok kaypak bir tip olduğu için süreçte hep dışarıda durarak kendini korudu ve serenaydaki sempatiklik onda da var ordan da yırttı.

3 aralık 2024 15:20

6. afrayı ünlü olmayan taşlar zamanından biliyorum. gerçekten güzel bir kız bence. eskiden saçları daha koyuydu. gözleriyle daha güzel bir kontrast yaratıyordu. mert yazıcıoğluyla da medyada örnek ve uzun bir ilişkileri vardı. doğum günü videosundan sonra her şey belliydi aslında ama asılsız dediler. sonra denizde öpüşürken falan videoları çıktı. uzun süren ilişkisini rol arkadaşıyla bitirmesi çok kötü oldu bence. en azından bu kadar göz önünde yaşanan ilişkiyi açıkça bitirdiklerini söyledikten sonra o görüntüler çıksaydı bu kadar linç edilmezdi bence.

3 aralık 2024 15:55

7. bu mal erkekler empati yapmaya çalışıyor, ondan... wanda nara'dan da aşırı nefret ediyorlar, kendilerini icardi'nin yerine koyup onun yerinde ben olsam diye düşünüp kuruluyorlar

ve de bir kadının toplumsal etik kurallarını çiğneyip istediği gibi hareket etmesine dayanamıyorlar. erkekler yapınca sıkıntı olmuyor çünkü toplum erkekten iyi olmasını beklemiyor, kadından bekliyor. dinleri bile bi noktada kadın cinselliğini baskılamak için çıkarmadılar mı? değişen bi şey yok, hala aynı kafa.. toplumdan dışlayamadıkları için de böyle davranışlar sergiliyorlar bence

toplumsal kurallara aşırı bağlı kadınlar da aynı davranışı sergiliyor. ben yapmıyorum sen nasıl yapabilirsin kafası

3 aralık 2024 18:29

8. Yaptığı bence de hoş değil de gencecik tecrübesiz insanlar. Birbirlerini aldattılar diye toplumun nefretini kazanmaları ne kadar garip. Mert yazıcıoğlu ve onun arkadaş grubu hariç kimseyi ilgilendirmez bence.

3 aralık 2024 20:17

9. Yorumların çoğuna katılıyorum. Yani itici gelir, soğuk gelir, yaptığını onaylamazsınız anlarım da nefret etmek niye? Olayın içinde bile değiliz bize ne? Mert yazıcıoğlu nefret etsin ya da ne bileyim adamın arkadaş çevresi nefret etsin, koca türk halkı olarak ne mesele ettiler şu olayı...

3 aralık 2024 22:37

10. Sevgilisini arkadaşıyla aldattı linçlenmesinde ne yapsın insanlar