aile tanışmasında ne konuşulur sizin nasıl geçti süslüler?

sadece anne ve babalar olacak tanışmada başka akrabalar olmayacak, ne konuşulur ikram olarak ne yapılır? sizin nasıldı biraz gerginim :d

1. sürekli birileri birilerine ee daha daha nasılsınız diyor kalabalıksa zaten bu epey bir süre alıyor süslü.

15 aralık 2023 11:13

2. Öncelikle hayırlı olsun süslü. Uzaktan mı yakından mı gelecek o önemli. Bizde uzaktan geliyorlardı. Öğleden sonra bizde oldular. Çay yaptık yanına börek sarma hafif kurabiye gibi koyduk. Küçük gün tabağı gibi düşünün. Akşam yemek yedik. Çorba ana yemek pilav yoğurtlu mezeler ve salata hazırlanmıştı. Sonra kahve yaptık yanına onların getirdiği ikramları koyduk. Konuşmalarda birbirini açıyor ne iş yapıyorsunuz akrabalar kimler yaşayan aile fertleri ölen aile fertleri çoluk çocuğun durumları sorulur uzar gider. Stres yapmayın

15 aralık 2023 12:36

3. Aslında bir tane muhabbeti iyi, boş yapmayan yakın tanıdık da olsa iyi olurmuş. Bizde bizi tanıştıran annemin arkadaşı vardı. Kadın sayesinde ortalık yumuşadı. O olmasa herkes suspus otururdu. Gergin bir ortam olurdu

15 aralık 2023 13:34