ailesiyle yasayan susluler sevgilinizle nasıl başbaşa kalıyorsunuz ?

bunu sevgilisi de ailesiyle yaşayanlar için soruyorum

1. ANonim 1 you had me in the first half

20 nisan 2020 23:13

2. kusura bakma çocuğum hemen çıkıyorum

20 nisan 2020 23:18

3. Anonim 1 gerçekten kiz ailesi yapmamali derken ne demek istedin? Susluler ben de cok isterdim usluca evde takilabilmeyi ama ikimizin ailesi de oldukca muhafazakar oldugundan mumkun degil malesef

20 nisan 2020 23:20

4. Ekonomik özgürlüğünüz yoksa aile evinde üstüm müsait değil durumu bana biraz saygısızlık gibi geliyor. Evinde kalırsın kızı gibi olursun da. Başbaşa kalmak sorusunda seks ve özel anlar da olmalı aile yanında bu durum evli de olsam beni gerer. Saçma abartı.

20 nisan 2020 23:21

5. haftasonları gece rakıya eğlenceye çıkıp tek yaşayan çok yakın iki arkadaşımızdan birinde kalıyoruz.(gece onlarla çıkmış oluyoruz)

yalnız kalmak istediğimizde ya da gece yalnız çıktığımızda bildiğimiz güzel güvenilir temiz otele gidip kalıyoruz. bir kaç kere direkt şarap laptop falan alıp geceyi otel odasında geçirdik oda gayet keyifli oluyor. onun haricinde ailelerimiz yazlığa memlekete falan gittiğinde birbirimizde kalıyoruz :)

20 nisan 2020 23:29

6. Sevgilim annesiyle yasiyor. Annesi beni taniyor ve seviyor. Kaliyorum hep. Hic sorun cikmadi hatta kisir seviyorum diye yapar, haber verir falan gel diye ehehehe.kendi aileme de yakin bi arkadasima kalmaya gidiyorum diyorum hep. Benim aile sorunlu yani.

20 nisan 2020 23:33

7. Yobaz bir insan değilim ama kayinvalideme bile ustum uygun degil demem ya onun evinde ogluyla aynı odada asgdhskal

20 nisan 2020 23:45