airbnb ödemesi hakkında yardımcı olabilecek var mı?

kızlar merhaba airbnb ödemesini yaparken 5 farklı banka kartı denememize rağmen ödemeyi gerçekleştiremedik 3d secure özelliği olmayan kart istedi onu da denedik yine gerçekleştiremedik ve sorabilecek bir iletişim adresi/yetkili bulamadık. airbnbden faydalanıp ödemesini başarılı gerçekleştirebilenler yardımcı olabilir mi acaba?

1. Kartınızda yeyerli limit olmayabilir ya da yabancı para birimiyle işlem yapmaya kapalı olabilir. Ya da banka kartı olduğu için olabilir. Bildiğim kadarıyla eğer rezervasyonu iptal ederseniz ceza ödüyorsunuz belki bu total miktar hesabınızda yoktur. Ben kredi kartı kullanarak işlem yaptım herhangi bir problem yaşamadım aklıma tek banka kartı olması ya da içindeki bakiyenin yeterli olmaması geliyor.

28 eylül 2018 14:22

2. Ben iki ayrı kartla iki ayrı konaklama gerçekleştirdim, hic bir sıkıntı yaşamadım. Telefon uygulamasındaysanız, profil->yardım alın->bizimle iletişime geçin-> menülerini kullanırsanız  bize mesaj gonderin alanına ulaşabilirsiniz.

28 eylül 2018 15:20

3. (yazar: Putiye) hangi kartla gerçekleştirdiniz acaba banka mı kredi mi? Teşekkürler bu arada kızlar baktığımız ev için ücretsiz iptal hakkı görünüyor ancak sanırım sıkıntı sadece kredi kartıyla ödeme yapılıyor oluşu.

28 eylül 2018 16:02