airfryer alanlar rezistans temizliği?

annem almak istiyor philipste de karar kılmıştık aslında ama bu rezistans temizleme olayı çok canımı sıktı rezistansı rahat temizleyebildiğiniz başka modeller var mı ya da philips kullanıcısıysanız siz nasıl temizliyorsunuz?

1. Ben bir yıl önce aldım. Sık ve yağlı ürünler kullanmıyorum. Tortilla gibi şeyleri ısıtırken havalanıp rezistansa yapışsa da çok kolay temizleniyor. Instadaki gibi kimyasalla hiç temizlemedim sağlıklı gelmiyor. Yani ihtiyaç duymadım bu şartlar altında. Nemli bez ve toksik olmayan temizleyiciler gayet yeterli olur.

9 mayıs 2023 00:03

2. ben spor yapıyorum balık dışında et ürünleri için pratik olur diye sevinmiştim aslında ama moralim bozuldu biraz o insta tayfayı görünce

9 mayıs 2023 00:06

3. Bence pratik oluyor öyle hayvani yağ dökmedikçe sorun olmaz, belki philips teknik servis veriyordur temizlik için. Bende xxl modeli var valla şimdi becerebilirsem foto atıcam bana içi normal geliyor. Hastalıklı kadınlar gibi içini toksik malzemeyle temizleyerek sağlığı tehdit edemem.

9 mayıs 2023 00:12

4. Ben de temizliği daha kolay olsun diye xiaomi aldım. Henüz çok fazla kullanım deneyimim olmadı.

9 mayıs 2023 08:49

5. çok uzun süredir xiaomi kullanıyorum aklıma geldikçe hafif nemli bezle siliyorum sadece, elimle de baktım öyle yağlı falan değildi

9 mayıs 2023 09:54

6. 3 aydır philips kullanıyorum. Sık sık kullandım ve neredeyse her yemeği pişirmeyi denedim. her hafta çevirip bakıyorum yağlanmış mı diye ama hala ilk gün alındığı gibi temiz. O katran gibi yağ tutmuş rezistans paylaşanları anlayamadım. Oraya Sıçraması için Sepeti çok doldurmak veya çok sulu ve yağlı şeyler pişirmek gerekiyor sanırım

9 mayıs 2023 11:30

7. annemle konuştum bende gerekli uyarıları yaptım o da arkadaşıyla konuşmuş philips alcaz teşekkürler süslüler

9 mayıs 2023 14:05

8. Güle güle kullanın ailecek afiyetler olsunn

9 mayıs 2023 14:08

9. Anonim 6 ya katılıyorum et yapsan balık yapsan zaten kendi yağı böle eriyip yukarı doğru sıçrayacak. Küçük bir alet zaten ürünle rezistans arası mesafe kısa. O rezistansi hangi akla hizmet açık bırakmışlar anlamadım.

Ben zaten fırını temizlemek zor diye alacaktım vazgeçtim resmen o açık rezistansi spiral şeklinde temizlemek çok zor olacaktır.

9 mayıs 2023 20:01