akay gelinlik fiyatları şu an ortalama ne kadar?

randevu alacağım ama fiyatları hakkında bir fikrim yok bu markanın. bilen arkadaşlar bu ara ortalama ne kadar fiyatları yazabilir mi?

1. süslü 2 hafta önce gittim 5 tane gelinlik denedim. 7,5 ile 9 bin arasında fiyatlar.

8 nisan 2019 18:18

2. teşekkür ederim süslü pahalı geldi biraz ama kaliteliyse eğer çok bakmaya değer.

8 nisan 2019 18:41

3. Süslü kaliteli ankaradayım ben en az 5 gelinlikçi gezdim. ilgi alaka kalite en iyi dai gelinlik ve akaydaydı. Dai yi tercih ettim.

8 nisan 2019 18:54

4. oradan da aldım randevu teşekkürler. akay yerine dai'yi seçme sebebiniz nedir süslücüm peki?

8 nisan 2019 20:20

5. dai'nin dikişleri ve işlemeleri de daha iyi bana kalırsa. gelinliğinin ilk kesilmiş dikdörtgen kumaş halinden son haline kadar prova ediyorsun. randevular baştan belli, sms ile kendilerini hatırlatıyorlar. akayda baştan sona ilgilenen satış danışmanı, eğitimlidir muhtemelen boş bir insan değil ama dai de ilk satış danışmanı sonra terzisi, dikim şefleri mağaza müdürleri hepsi tek tek yeri geldikçe ilgileniyor ve boş laf yapmıyorlar ayrı zamanlarda ayrı odalarda hep aynı şekilde yönlendiriyorlar. Bi de enerji meselesi süslü herkes farklı ortamdan elektrik alıyor.

8 nisan 2019 21:02

6. kızlar ben dai gelinliği yeni duydum. onların fiyatları nasıl?

9 nisan 2019 09:21

7. süslü 6 binden başlıyor. Gidebildiği yere kadar gidiyor.

9 nisan 2019 10:51