akrep burcu erkeği nasıl tavlanır?

akrep burcu bir beye düştüm ama kalkamıyorum, nasıl aşık ederim kendime?

1. benim 3 yıllık sevgilim akrep, aşık etmek için parmağımı bile kıpırdatmadım onların olası varsa oluyor. ekstra çabanız bir işe yaramaz bunun formülü yook

24 kasım 2019 20:12

2. yönetmesine izin versin biraz uysal takılın. gücü hissetmeye bayılıyolar bunlar. bir de cinselliğe düşkünler

24 kasım 2019 20:22

3. yüz güzelliğim ortalama ama fiziğim emrata’nın fiziğinin aynısı sayılır. hayat görüşümüz, ilgi alanlarımız da uyuşuyordu bu yüzden hiç susmadan muhabbet edebiliyorduk flört döneminde ki hala öyleyiz. ilk görüştüğümüz zamanlarda da yakın davranıyo gibi yapıp kendimi geri çekiyodum. mesela öpüşecekmişim gibi yaklaşıp gözlerinin içine bakıp, sonra kendimi geriye çekip alakasız bir konudan bahsetmeye başlıyodum ehehe. onunla görüşeceğim zamanlar giyimime dikkat ediyordum çok açık olmayan ama fiziği belli eden şık kıyafetler giyiyordum.

24 kasım 2019 21:10

4. Sevgilim akrep (gizlinot: Hala sevgili olduğumuzdan emin değilim)

Hiçbir şey yapmadım aksine hep kaçtım, 5 yıl peşimde koştu. Öyle çok güzel bir kız değilim ama muhabbetimi severdi, zaten sevgililik öncesinde çok iyi arkadaştık. Sonradan ben kendisine aşık oldum. Bir tavsiyem yok ama öncesinde belki bir süre sohbet, muhabbet ile ilgisini çekebilirsiniz. Bol şans ve mutluluklar...

24 kasım 2019 22:05

5. Bir boğa kadını olarak, akrepleri doğrudan çeken ve doğrudan akreplere tutulan bir kadın olarak söylüyorum ki onlar size aşık değilse hiç şansınız yok süslüm. Onlar doğal yoldan aşık oluyorlar ve eğer cinsel olarak sizi çekici buluyorlarsa ve biraz da acımasızlarsa, net olarak sadece cinsel açıdan çekici bulduklarını size aşık olmadıklarını söylüyorlar. Şu iyi haber ki bu insanlar genellikle "mış gibi yapmıyorlar" akrep erkeği genelde doğal olana aşık olur bu arada onu da söyleyeyim. Saf güzellik, saf iyi niyet, saf espritüellik gibi.. Yapmacık şeyleri hemen anlama özellikleri var bu yüzden onlarda asla ve asla taktik işe yaramaz. 30 yaş üstü bir kadınım, 20 senelik kankam dediğim adam da akrep ve ben daha taktikle kandırılabilen tek bir akrep erkeği tanımadım, çok üzgünüm. Size tavsiyem kendiniz olun, o sizi severse belli eder zaten. Sevmezse de şansınız sıfır o kadar net söyleyeyim. Bir de bilinenin aksine akrep erkekleri seksapele asla aşık olmaz. İlgi çekici buldukları ve ilgilendikleri kadınları seksi bulurlar. Fizik önemsiz diyemem ama sizi ilgi çekici bulmuyorsa adriana lima olsanız nafile, bu konu da 30 küsur yıldır tanıdığım akrep erkeklerinde hiç şaşmadı :)

24 kasım 2019 22:28

6. Süslüm canınızı sıkmak gibi olmasın bu zamana kadar "aşık olduğum" tüm erkekler akrep burcudur benim. Ve şöyle söyleyeyim burcum da boğa olduğu için resmen aşk-nefret ilişkisinin tanımını yaşıyorum akrep erkekleriyle. Dediğim gibi 20 senelik kankam ve hatta babam da akrep burcudur. Öyle bir hale geldim ki televizyondan bile bir adamın gerçek hayatta akrep burcu olup olmayacağınjı anlayacak kadar çekim hissediyorum. Ama doğaları bu yönde... Kontrol edilemez insanlar. Yani bir de direkt taktiği anlar mı bir insan, anlıyorlar. O yüzden dedim, kendiniz olun. Olmadığınız bir insan gibi davranmayın diye. Benim gözlemlediğim kadarıyla doğal olmayan hiçbir şeyden hoşlanmıyorlar çünkü.

24 kasım 2019 22:43

7. Süslü yaşlar kaç?

24 kasım 2019 23:01

8. Süslüm güldür güldür show'da naime ve bilal karakterinin oynadıkları romeo&juliet skecini izleyin lütfen. Kendinize de haksızlık etmeyin :)

24 kasım 2019 23:08

9. Ergen akrepler hiç çekilmez be suslu ayyyh

25 kasım 2019 00:31

10. Dönebiliyorsan yol yakınken dön. Çok başını ağrıtır. Ömür törpüsü resmen akrep erkeği. Cinsellik için seviyorum der inanılmaz rol yapar, türlü türlü yalanlar söyler. Cinsellik olmazsa senin kadınlığını bile aşağılar. Öyle nefret ettim akrep erkeklerinden.

25 kasım 2019 00:38