aldatıldığını rüyasında gören var mı süslüler?

daha önce bi soruda görmüştüm. bir çok süslü aldatılmadan önce rüyasında bunu görmüş, hatta bazısı aldattığı kadına kadar görmüş, fiziksel özelliklerini vs. aynısü benim de başıma geldi 2 kere. birinde hiç aklımda bir güvensizlik yokken gördüm. ikincisinde kimle aldatıldığımı gördüm. bir hafta içerisinde ortaya çıktı ikisi de. bu neden oldu sizce? benzer rüyalar görüp de doğru çıkan var mı? anlatalım dertleşelim.

1. a1, vay anasini demek istiyorum. nasil oluyor boyle bir sey? benim de gozumu resmen ruyalar acmisti.

19 ekim 2020 02:52

2. Rüyalarım genelde çıkmaz, ama birini unutamam. Bi yaz gecesi, rüyamda beşime kadar karların içindeydim. Sevgilimin eski sevgilisini gördüm. Her yerde karşıma çıktı, kaçmalı kovalamalı baya huzursuz bi rüyaydı. Yorgun, kalbim sıkışmış şekilde uyandım. Annemin eski bir rüya tabirleri kitabı vardı ona baktım. mevsimi dışında kar görmek büyük sıkıntılar yaşayacağım, mutsuz olacağım, Çok üzüleceğim anlamına geliyormuş. bundan çok kısa bir süre sonra sevgilimin beni o eski sevgilisini aldattığını öğrendim. Çok sancılı dönemler geçirdim gerçekten gereğinden fazla uzadı o süreç. 10 yıl kadar geçti ama hala izlerini taşıyorum. O rüyayı Hiç unutamam o yüzden.

19 ekim 2020 07:49

3. cok ilginc gercekten. gercek hayattan kucuk hintler mi aliyoruz acaba farketmeden? ruyam direkt aldatmayla ilgili degil ama o hissi vermisti. daha dogrusu ben ruyayi ona yormustum ve iki uc gun sonra cikmisti. karsilikli oyun oynuyorduk sevgilimle. sonra eski sevgilisi geldi ve hep birlikte oynamaya basladik. yuzunde benimleyken goremedigim cok mutlu cok keyif alan bir ifade vardi, bana hic bakmiyordu zaten. sonra ben oyunu beceremiyordum ve bunlar beni dislayip birlikte oynamaya basladi. ben onlari izlerken cok sevdigim biri geldi ruyama, burasi senin yerin/yolun degil gibi bir seyler soyledi. bu ruyayi aldatilacagima yormustum ve aldatilgimin ortaya cikisi bu kadar da olmaz dedirten bir sekildeydi.

19 ekim 2020 11:56

4. a5 suslum kimse onun gibi olamayacak gibi dusunmeyin disarida bir suru aldatan, kaypak, yavsak adamlar var. tonla bulursunuz :d

19 ekim 2020 13:42

5. Ben aldatıldığımdan emin olamadım tam olarak ama rüyamda o zamanlarki erkek arkadaşımı yeşil elbiseli bi kızla dans ederken görmüştüm. Elbisenin bütün detayları hala aklımda. Biz ayrıldık falan aradan seneler geçti. Facebooktan gördüm nişanlanmış. Kızın profiline girdim rüyamdaki kıza benziyordu ve yeşil elbisesiyle eski erkek arkadaşımla fotoğrafı vardı. Yaşadığım ennn garip olaydı.

19 ekim 2020 14:01

6. rüyamdaki kızın kısa boylu olduğunu hatırlıyorum. bir hafta on gün sonra öğrendim kız aradı. daha sonra çocuğa kızın boyunu sordum 1.50 falanmış

19 ekim 2020 14:42

7. a8, hayrolsun suslucum

19 ekim 2020 15:28

8. lan... ben dün gece sevgilimin kız kaçırdığını gördüm ona da anlattım sabah güldük beraber. oha böyle bi sey olmaz dimi ya aşırı tırstım şu an

19 ekim 2020 17:40

9. Süslüler içinizde hiçbir kuşku olmasa bu tarz rüyalar görmezsiniz. Yüksek ihtimalle gün içinde ufak tefek aldatılma belirtileriyle karşılaştınız ve farkında olmadan bilinçaltınıza ittiniz. Rüyalarınızda ise bu durum sembollerle açığa çıktı. İsterseniz Freud'un rüyaların yorumu adlı kitabı bir okuyun. Hem kendinizi hem rüyalarınızı tanımanız açısından iyi bir kaynaklık edebilir.

19 ekim 2020 19:08