aldatıldım ama evleniyorum detayları aşağıya yazıcam?

yoruma yazmak istiyorum. bayaaa uzun ve detay olacak. yaşı biraz büyük en azından 25 üstü ya da evli süslülerden özellikle cevap istiyorum.

1. Kızlar, yaşı büyüklerden cevap duymak istiyorum. Açıkçası 18 yaşındaki güzel kardeşlerimin bu konuda bir tık daha heyecanlı olup, her şeyi yakabileceklerini düşünüyorum. Çünkü ben de yaşım daha gençken asla affetmezdim diyordum.

Neyse süslüler bizim mükemmel giden bir ilişkimiz vardı. Tabii ki bana ve hayatımdaki insana göre mükemmel. (Bok gibi ilişkilerinizi mükemmel diye anlatmayın diye yazanlar için özellikle belirttim.) Yani ikimizde mutluyduk. Ciddi sayılabilecek hiç bir problemimiz yok. Bu 5 sene içerisinde neredeyse her haftasonu görüşüyorduk. son sene de her gün görüşüyorduk. Sonra benim iş için uzak bir şehire taşınmam gerekti.

Ben taşındıktan çok kısa bir süre sonra, inanılmaz yakın arkadaşlıklar kurdum. Hatta bir tane beyle Hafiften flörtöz takılmaya başladık. Kafam inanılmaz karıştı. Sevgilime gün içerisinde yazmıyorum, konuşmuyoruz falan. Bu bey yüzünden kavgalarımız başladı. Sürekli neden senin yanında fotoğrafta, niye bir tek seninle samimi duruyor vs. İnstagramda hesabı herkese açık paylaşan diğer arkadaşlarımdan görüyor. Beni etiketledikleri için. Ben de ezik gibi beni etiketlemeyin falan demedim tabi ki. Bu şekilde 2-3 ay devam Etti Kavgalar vs.

Sonra ben onun bulunduğu şehire gidecektim, kendi kendime şey demiştim. “Allahım Eğer olmayacaksa bu adamla, karşıma bir şey çıkar” çünkü diğer adamdan inanılmaz etkilenmiştim. Neyse ben gittim o şehire, görür görmez tüm düşüncelerim uçtu gitti. Dedim ben bu adamı seviyorum ve bu adamla olmak istiyorum. Boşluğa düştüğün için elin adamından etkilenmişsin vs.

Burada şu detayı da ekleyeyim benim hayatım iş noktasında mükemmele evrilirken, erkek arkadaşımın kötüye gitmeye başladı. Ailesiyle yaşadığı için kendini kötü hissetmeye başladı vs. Bana sürekli artık evlenmemiz lazım, seni çok özlüyorum falan diyordu ilk şehir dışına gittiğim zamanlar. Psikolojisi bozulmuş gibiydi yani.

Devam ediyorum. Ben o yanına gittiğim ilk gün erkek arkadaşımın telefonunu karıştırdım, bu arada hep yaptığım bir şey telefonunu karıştırmak. Daha önce güvensizlikle alakalı bir şey yaşandığı için değil. Benim kendi görüşüm bu sevgilisinin/eşinin telefonuna, sosyal medyasına erişimi olmayan insanların aldatılmıyorum demelerini garip buluyorum. Neyse orada online işlemlere baktığımda bir numarayla çok fazla konuştuğunu gördüm ve direkt aradım numarayı (ki bunu asla yapmam, önce kendisine sorarım ama bu sefer bir şey oldu direkt aradım numarayı kendi numaramdan.) Bir erkek sesi olsaydı Yanlış numara diyip geçecektim. Bir kız sesi. Kızla konuşmaya başladım. Neyse öğrendim ki sevgilim beni 2-3 hafta kadar bu kızla aldatmış. Sonra yaptığının yanlış olduğunu, sevgilisini sevdiğini, bir boşlukta olduğunu vs söylemiş. Tabii Kız da biliyormuş beni yani konuştuğu, seviştiği adamın sevgilisi olduğunu. Ben o an yanından çekip gittim tabii.

İlk bir kaç gün yalvardı ama bir yandan da o kızla iletişimde kalmaya devam etti. 2-3 gün sonra yıl dönümümüzdü. 6. Yıl dönümümüzde o kızla sevişmeye gitmiş. Ama bana yalvarmaya devam ediyor bir yandan. Ailem biliyordu sevgilim olduğunu, nasıl bir insan olduğunu. Zaten boşluktayken, psikolojim bozukken annem, affet işte bir şans daha ver vs vs diyip kanıma girdi. Ben de affetmedim ama tamam bir şans daha vereyim konuşalım dedim. Sevgilim Tabii kızla iletişimini anında kesti, boşluğa düştüğünü vs vs anlattı.

Sadede geliyorum bu olayın üstünden 1 buçuk sene geçti biz nişanlandık, yaza evleniyoruz. Kendisi benim çalıştığım şehre geldi burada çalışmaya başladı sürekli birlikteyiz. Ama ben hala 3 günde 1 bu konu yüzünden 1 gün boyunca yüzüne bakmıyorum. Şefkatle ilgileniyor. Ne dersem diyeyim haklısın, büyük bir hata yaptım savunamam kendimi diyor.

Bu aldatma harici önceki hayatımızda ve sonrasında hiç bir problemimiz olmadı. Yazın evleniyoruz ama ben sırf bu aldatma yüzünden emin değilim.

Kendime şunu demeye başladım sende başka bir adamdan etkilendin ilişki içindeyken belki fırsatın olsaydı ileriye bile giderdin vs vs. Ama sonrasında farkettin gerçekten kiminle olmak istediğini, boşluğa düşmüştün falan. Bunu erkek arkadaşım içinde düşünüyorum ama yine de sürekli aklımda.

Sorum da şu sizce hayatımdaki en büyük yanlışı mı yapıyorum? Yoksa boşlukla ve psikolojik sıkıntılar içindeyken bir seferlik olmuş, bir daha olmaz mı? Bu arada bir daha aldatılırsam affetmeyeceğimi söylüyorum ve eğer ayrılsaydım dümdüz ayrılmış olacaktım ama şu saatten sonra aldatırsa ailesine kadar gideceğini biliyor ve rezil olacağını da biliyor. Hani velev ki beni gözden çıkarsa bile ailesinin karşısına böyle bir şeyle çıkmak istemeyeceğini düşünüyorum.

Detay vereyim, ailesi beni çok seviyor. Benim ailem de onu çok seviyor. Ailemin Maddi durumu iyi, hatta bu yüzden mi benimle evlenmek istiyor acaba :d diye bile düşündüm ama ailemden hiç bir gelirim yok uzun bir süre de istemiyorum zaten.

23 şubat 2021 13:56

2. Sen de aldatmış sayılırsın o da. Aldatmanın azı çoğu yok dibin düşmüş diğer herife. Adam yıldönümünüzde s*kişe gitmiş. Neyse 20 yaşında olduğum için tavsiye veremiyorum size göre, yeni bir swingerın doğuşunu izleyeceğim kenarda.

23 şubat 2021 14:01

3. Kendi kendine cevabini bulmussun. Hayatinin en buyuk yanlisini goz gore gore yapiyorsun. +25 ve evliyim. Boyle biseye hayatimin hic bi yerinde tahammul etmeyecek kadar oz saygi sahibiyim. Sana da tavsiye ederim. Hak ettigin hayat diken ustunde daima degersiz hissetmek degil.

23 şubat 2021 14:02

4. Size yazmak istediğim cevabı kendiniz sorunuza yazmışsınız "kendime şunu demeye başladım sende başka bir adamdan etkilendin ilişki içindeyken belki fırsatın olsaydı ileriye bile giderdin vs vs. ama sonrasında farkettin gerçekten kiminle olmak istediğini, boşluğa düşmüştün falan. bunu erkek arkadaşım içinde düşünüyorum ama yine de sürekli aklımda."

Karşılıklı aldatma olmuş, aldatma sadece fiziksel değil malesef. Erkek arkadaşınız da sürekli o çocuğu hatırlayıp sizin aldığınız tavrı alsa haklıdır diyeceğim

23 şubat 2021 14:04

5. 26 yaşında bekarım. En başta affederek hatayı yapmışsın zaten şimdi evlilik yoluna girince niye dert oldu anlamadım. Bi de yıldönümünüzde aldatmış ya neyse bir şey demiyorum.

23 şubat 2021 14:09

6. Süslü benzer bir durumun içinde bulunmuş biri olarak söylüyorum, siz onu affettiğinizi düşünüyorsunuz ama affetmemişsiniz. Kendinizi de affedemiyorsunuz aynı zamanda. Dış faktörler yüzünden de devam etme zorunluluğu hissediyorsunuz.

İleride sorun çıkıp çıkmayacağını kimse bilemez. Hiçbir şey yapmamış birinin gelecekte aldatmayacağı garantisi olmadığı gibi bir kere yapanın da sonrasında aldatacağı garantisi olamaz. Kabullenebileceğinizi ve sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız, bu güveni o size verebilecekse (gizlinot: Bunu sevgilinizle konuşmalısınız) evlenin.

23 şubat 2021 14:10

7. Süslü 27 yaşındayım evli değilim ama 6 senelik ilişkim var. Hayrı sayılır süre uzaktan yürüttük hatta. Bu süre zarfında 1 kere bile gözüm gönlüm başkasına kaymadı. Hatta hayatımın en en kötü günlerinde mecburen uzak mesafedeydik ona rağmen olmadı. Sevgilimin de öyle olduğuna inanıyorum. Elbette uzun ilişkimiz var ya da evliyiz diye kimsenin gözü kör olmuyor hepimizin bakınca yakışıklı ya da güzel bulduğu insanlar olabilir ünlü ya da çevremizden ama o kadar. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Her neyse , yıldönümünüzde bile o kıza gitmiş sevişmiş, dahası siz başkasına kapılmışsınız siz de başkasıyla sevişebilirmişsiniz. İki taraflı bi aldatılma ve aldatma var yani. İlişkinize devam etmişsiniz ama siz de masum değilsiniz. Affetmişsiniz diyemiyorum çünkü affetmiş olsanız sürekli bu konuyu hortlatmazdınız. Evlilik çok çok ciddi bi karar. Hayat arkadaşlığı yapıcaksınız ve hayatın çok fazla iniş çıkışları var yine ikiniz boşluğa düşüceksiniz çok yüksek ihtimalle ve yine çok yüksek ihtimalle birbirinizi aldatıcaksınız. Şimdi her şey güzel ama 5 sene sonra neler olacağını kim bilebilir? Bence evlenmeyin huzurlu ve mutlu bi yuva kuracağınızı düşünmüyorum

23 şubat 2021 14:12

8. süslü insanın sevdiğinden uzakken boşluğa düşebilir ve o an diğer insanların varlığı aklını karıştırabilir. ama seninle sevgiliyken başkasıyla beraber olması affedilir bir şey değil. çünkü bu duygusal boşluğu dolduracak bir şey değil. senin de ondan uzakken aklın karışmış başkasının olma ihtimalini düşünmüşsün ama gidip o adamla beraber olmamışsın. ama sevgilin aklının karıştığı anda gidip başkasıyla beraber olmuş bu duygusal savaşta bocalamamış gibi görünüyor bunu seçerek. evlilik çok uzun bir yolculuk. beraber karşı karşıya kalacağınız çok farklı problemler olacaktır buna maddi konular, kariyerle ilgili sıkıntılar, ebeveynlik gibi gibi. bu insan duygusal olarak yıkımda olabileceği bu süreçlerde gidip başkasından mutluluk bulmaya çalışması çok olası. eğer sen kin tutmayan, mutlu olabilen biriysen evet sevgiline inanmayı seçerek bu ilişkiye devam edebilirsin. ama ileride herhangi en ufak bir şeyde aklına bunlar gelecek buna hazır ol. daha önce aldatma olayı yaşanmamış ilişkilerde taraflar birbirini diğer insanlara karşı savunabilirken veya kendi kafasında sevgilisini haklı çıkarmaya çalışabilirken, sen en ufak bir yanlış anlaşılmada benim eşim bana doğru söylüyordur, işi yoğun olduğu için bana haber vermemiştir vs gibi olaya güvenle bakamayabilirsin.

23 şubat 2021 14:14

9. Sen kendini tutmussun. Bu kotuyum, hallerim var diye seni her saniye aldatmis gibi anladim ben. Gerek var mi kardesim? Neden adami aklamak icin bu kadar dosedin? Sen de o kadar sevmiyorsun zaten, kafan kayiyormus iste. Sadece bu amsalagi gorunce eski hislerin canlaniyor. Ask degil bu, paranoyak sekilde bu anlari hatirlayarak bir evlilik yasayacaksin. Ustune kesin bir iki aldatma olacak. Bi sure sonra kendine saygin kalmayacak, keske diyeceksin. Bu kadar iskenceye deger mi?

23 şubat 2021 14:18

10. Eğer bunu kabul ediyorsan aklına getirmemelisin çünkü bu seni çok yıpratır, yok ben kabul edemiyorum diyorsan da yol yakınken dön bence, ikiniz de birbirinizden uzaklen boşluğa düşmüşsünüz belli ki, ama sen öğrendikten sonra da o kızla görüşmesi biraz can yakıcı ama önemli olan sen sadık kalabilecek misin? Başka birinden etkilenme ihtimalini yüzde kaç olarak görüyorsun? Senin için esas olan sevgi ve bağlılık mı yoksa heyecan ve aşk mı? İlki ise evlilik bence mantıklı ama ikincisi ise ben olsam evlenmezdim, ama bu çok kişisel ve içsel bir durum, evlilik yakınsa ve aklında soru işaretleri varsa hem kendin hem de partnerinle ilgili biraz daha zaman vermelisin bence kendine

23 şubat 2021 14:18