aldatılma acısıyla nasıl başa çıktınız? berbat bitik bir haldeyim iştahım kesildi mahvoldum bir aydır, lütfen cevap versin bunu yaşayanlar?
soru cevapta çok görüyorum aldatılanları kızlar, nerdeyse herkesin başına gelmiş sanki. bir ay önce iki yıllık nerdeyse nişanlanmak üzere olduğumuz, benim hem ilişki hem cinsellik konusunda ilkim olan ilişkim süresi boyunca aldatıldığımı öğrendim, zerre şüphem yokken telefonunda mesajlar yakaladım benden önce de görüştüğü biriyle sextingli konuşmalar vardı tamamen ama sorsanız hiç aldatmamış dokunmamış sadece kız yazdıkça cevap vermiş. aldatmayı sadece yatmak sandığı için aldatmadım diyor. şakasız tren çarpmışa döndüm, şoktan çıkamadım. dört hafta oldu ama hala içim alev alev, sürekli bunu bana nasıl yaptığını sorguluyorum ben onu o kadar sevmişken nasıl nasıl nasıl yani kızlar bi anda ağlama krizine giriyorum onsuz napıcam diyorum ve bir yanım acı içinde öbür yanım hala onu özlüyor tatlılıklarını hatırlayıp yumuşuyorum sonra mesajları aklıma geliyor midem bulanıyor. dayanamayıp aradım üç dört kere ağlarken kavga edip küfür etmek için ama aslında fark ettim ki içten içe sesini duymak istiyorum. o bize bir şans daha ver toparliycam diyor ama asla olmaz bi daha kendimi tanıyorum nasıl güveneyim yani? karantinada evde düşün düşün, iş desen home office dışarı yok gezme yok dört duvar arasında düşüne düşüne kafayı yiycem, bu acı nasıl geçer? geçer mi yalvarırım yardım edin